Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (emmez)
merhabalar iyi yürekli bir dost buraya bana sayfa açmış teşekkür ederim.aracımın iç mobilya işlerini sıkı bir çalışma ile bitirdik.bugünde makina mühendisi arkadaşa planları gönderdik.bu arada aracın dingil mesafesi ,uzunlugu,falan gibi bilgileri istemiş,hepsi aynı olmuyomuş,onlarıda faksladık.sigorta işinide karavah olarak yapabildik,şimdi sıra geldi,tüv muayeneye fakat burada bilemediğim.kople muayenemi yapılıyor.muayenesinin bitmesine daha 9 ay var .yoka sadece içimi tesbit ediliyor ve nelere bakıyorlar.içinin depo,elektrik tesisatı gibi işleri henüz yapılmadı.yasa falan değişir korkusu yaşıyorum.farklı fikirler söylemlerden dolayı hala huzursuzum.o sebebten bir an önce tüv muayenesinden geçmek istiyorum.bu konuda bana lütfen bilgi verin,ayrıca karavanların muayene süreleri kaç yıl bilen bir gezenbilir dosttan yardım ve bilgi bekliyorum.bu arada arkın kardeşimize de tüm içtenligi ile sıkılmadan bilgilendirdiği ve cesaretlendirdigi için de minnettarım.saygılarımla yakında benim karavanım bölümünü bulabilirsem oraya resimlerini atarım.