kırısun pt 558 almak istiyorum yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yucel3334 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,388

yucel3334

Kamp I
Yer
istanbul
kırısun pt 558 almak istiyorum performansı hakkında deneyimi olan varmı. nette baktım ama henüz fazla kullnanan yok heralde deneyimi olan arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim

Etiketler
Ynt: kırısun pt 558 almak istiyorum yardım

Tek esprisi kanal numarasi soylemesi ile bu aralar kampanyali olmasi. Bence HYT TC-446 daha guzel kullandigim cihaz oodugu icin biliyorum

ekran falan yok çok düz batarya ömrünün 4 gün garanti veriyolar
gerçi ben motorla ve aselsan larla kıyasladımmesafeyi bügün test etme imkanı buldum çok farketti daha doğrusu aldım cihazı 2 adet
ama sıradan biryerden almadım adamlar yıllrın esnafı sadece telsiz işine bakıyorlar ısrarla tavsiye ettiler bakalım hayırlısı 500 tl verdim

hyt tc 446 ve kirisun pt 558 in güzellikleri pille uğraşmıyorsunuz birde profosyonel pmr olmaları işe yarayan cihazlar pişman olmazsınız
73's

aldım şimdilik güzel birde papağan role almak istiyorum ama nerde satılıyor biliginiz varmı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler