Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kırklareli İğneada - Demirköy Civarı Kamp ve Hafif Off-Road Turu (18-19 Mayıs 08)
Ynt: Kırklareli İğneada - Demirköy Civarı Kamp ve Hafif Off-Road Turu (18-19 Mayıs 08)
Kerim açıkcası bizde el vincinden böyle bir performans beklemiyorduk, süpriz oldu bizim içinde, kışa girmeden araçlardan en azından birini vinçlemeyi düşünüyoruz. Pajero LWB 3.0 V6 2100 kg civarında diye biliyorum, en azından internetteki araştırmalarımda bu sonuca ulaşmıştım; 3.5 olanıda çok farklı değildir sanırım. Bu durumda 9500'lük bir vinç yeterli olacaktır.
Murat anladığım kadarıyla susuzluk orayıda vurmuş, ben o göllerin kuruduğunu hiç görmemiştim Ağustos ayı içinde bir gezi yaparız, birde Ekim gibi ağaçlar sararmaya başlayınca gideriz, kışında çok güzeldir oralar.