Kırklareli İğneada - Demirköy Civarı Kamp ve Hafif Off-Road Turu (18-19 Mayıs 08)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BolbuzJack Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,440

Etiketler

Hayırdır Fatih, bir sürpriz mi hazırladın?...

tamamen, offroad!a susamış kendini dağlara derelere atmak isteyen tatili sonuna kadar haketmiş bir zatın masumane isteği bu mustafa abi.supriz işide sene başlarında vakit ve nakit nedenlerinden sarktı ama şimdi anlıyorum ki bu sarkma hayırlı olmuş bu arada çok şey öğrendim istediğim araç nasıl olmalı kaça mal olmalı nerde yapmalı bunları daha iyi anladım anlıyorum o yüzden şimdilik arkadaşımın pajerosuyla ki bu arada onu geliştirdik vinç takıldı yükseldi filan bizim gezilere gelecek hale geldi onunla idare edicem o yoksa benim gibi başarılı bi co-pilotu! ağarlıycak pilot bulurum yaw. ;D

Yaz tatilleri aradan çıkınca bölgeye tekrar gideriz mutlaka. Zaten yıllardır yaz-kış gittiğimiz yerler. Geçtiğimiz pazar bir arkadaşım Kıyıköy'e gitti, sağanak yağmura yakalanmış biz burada yanarken ;D Gideceğimiz zaman yine burada duyururum.

Ne yazık ki sadece Karadeniz kıyısı tarafı yeşil kalmış Trakya'nın bir de Çanakkale, Enes tarafı. Dört gün boyunca ormanlık alanların olduğu kuzey sahil şeridi dışında iş gereği hemen her yerine gittim Trakya'nın.

Ynt: Kırklareli İğneada - Demirköy Civarı Kamp ve Hafif Off-Road Turu (18-19 May

Yaz tatilleri aradan çıkınca bölgeye tekrar gideriz mutlaka.

tabi tabi yaz tatili aradan çıkınca gidin murat bende kasap önündeki kedi gibi yalanayim gelemeyip :'( :'(

Ynt: Kırklareli İğneada - Demirköy Civarı Kamp ve Hafif Off-Road Turu (18-19 Mayıs 08)

Haziran ayı içinde son bulur yaz tatilleri ;D Temmuz ayı içinde gidilir büyük ihtimalle, öyle uzun süre uzak kalabildiğimiz bir yer değil.

Ynt: Kırklareli İğneada - Demirköy Civarı Kamp ve Hafif Off-Road Turu (18-19 Mayıs 08)

Murat kamplı geziniz enfes.. Fotolar da etkileyici.. Biz Anadolu'da takıldığımızdan bu bölgeyi hiç tanımıyorum ama gezin iştahımı kabarttı. Şu araç işimi halledeyim o tarafa doğru bir keşif yapmak lazım.

Murat hiç boş durmuyorsun.:smiley:
paylaşım için teşekkürler enfes olmuş.

Aladağlardayken sözünü ettiğin Yıldız Dağları çok güzelmiş Murat, orada konuştuğumuz gibi mutlaka bir çıkartma yapmak gerekiyor :smiley:

Tatil dönemi olması toparlanmayı biraz zorlaştırıyor, ama Gürsu havacılık şenliği sonrası bir planlama yapacağız mutlaka ;)

Bu arada pajero yu el vinciyle çıkarmanız büyük başarı.
benim arabada ağırlık 2700 kg yazıyor.
Aracı bir şekilde gömersem ve kilitler işe yaramassa yaklaşık 3 tonluk bir aracı nasıl çıkarırım diye çok kafa patlatıyorum.
önüne bir vinç almayı düşünüyordum,ama şimdi bir el vincide idare eder kanısındayım.

Murat,
Sana haber veremeden bu hafta sonu 2 çift bu bölgeye geldik. Longos ormanlarını İgneada'dan (Fidanlık girişinden) Kışlacık'a olan bölgeyi boydan boya geçtik. Ama maalesef neredeyse tamamı kurumuş, Saka gölü bataklığa dönmüş durumdaydı. Bu parkuru yaklaşık 3 saatte geçtik. Sahil yolunda dallardan kapanan yol zorladı sadece. Zaman zaman ağaçların arasında geçtiğimiz zamanda oldu.

Senin tarif ettiğin Sivriler köy yolu üzerindeki dere'yede gittik. Dere debisi iyice azalmış.

Ama bu bölge söz ettiğin gibi İlkbahar'da veya kış girişinde çok güzel olacaktır. Keşif'i yaptık şimdi geldi sıra kampa :smiley: Sonbahar'da oradayız bilgin olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,836
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR