Kişisel Galeri (Pentaks)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pentaks Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,761

Etiketler
Ynt: Kişisel Galeri (Pentaks)

merhaba....ilk karelerden 1-5-6-7 jpg.ler güzelller....son yüklediğiniz sera konulu fotolardan 2 jpeg.nolu olanı bilhassa güzel...diğerlerinde özellikle yapmadıysanız alan derinliği sorunu var gibi...:smiley: Ben de şehirlerin görünmeyen yüzlerini yansıtırım bazen...işte 1-2 örnek....selamlar...

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

Muğla sokakları 036.jpg

Muğla sokakları 133.jpg

Muğla sokakları 171.jpg

Merhabalar..
Özellikle seralardaki çalışma fotoğraflarınızı sevdim;keza kadraj yerleşimleri güzel.
Nacizane olarak affınıza sığınarak(fotoğraf merakı işte) D;
Sizin adınıza bir tanesini s/b çalıştım..

3.jpg

koroglu1414' Alıntı:
Merhabalar..
Özellikle seralardaki çalışma fotoğraflarınızı sevdim;keza kadraj yerleşimleri güzel.
Nacizane olarak affınıza sığınarak(fotoğraf merakı işte) D;
Sizin adınıza bir tanesini s/b çalıştım..

Teşekkür ederim yorumunuz için. Seraları, tarlaları seviyorum. Toprağ aşığım.

Siyaz beyaz çalışma için de; fotoğrafta ayıntı fazla olduğundan sanki renkli hali daha güzelmiş gibi geldi bana. Ya da ilk göz ağrım ya, ondan öyle geldi:smiley:

oturdum....belgesel izledim..
gerçekten harikaydı..teşekkürler .. emeğinize sağlık

Antalya’da
Sabah şehir ıslaktı…
Kaldırımda yürümek ise
Beyaz pantolonun altına siyah don giymek gibi bir şeydi.
Böyle havalarda botla sokağa çıkmak akıllıca olsa da
Havanın sonradan değişeceğini de unutmamak gerek aslında.
Böyle zamanlarda
Hızla değişir hava
Evden tedbirli çıkmak ise
Anlamsız bir külfete dönüşür sonra.
Ayağınızdaki botlar sıkar sizi,
Ayaklarınız ağırlaşır,
Yürümek zorlaşır.
Yazın kışın gelmesini beklemek gibi,
Daha kışın en başından
Yazı beklemeye koyulursunuz böyle zamanlarda.
Ne istediğini bilmeyen bir hava da
Ne istediğini bilmeyen bir kadın gibidir
İkisi de kolayca nemlenir
Kolayca ilk halini yitirir…

Bu arada NAZO81, Teşekkürler...

a.jpg

Yükleyip yüklememe konusunda kararsız kalsam da, son yılların önemli değişimlerinden birisini aktarmak için sunmaya karar verdim.

Bugün Sağlık Bakanı Recep Akdağ buradaydı. Son yıllarda gördüğüm bir değişiklik var. Bir değişim. Artık bakanlar ya da protokol açılış gibi kalabalık töenlerde engelli insanları da gözetiyor. Bu adam da duyma engeli olanlar için Bakan Akdağ'ın konuşmasını tercüme ediyordu. Çektim kullanabilirim diye... Ve şimdi burada...

Evet ben fotomuhabiri değilim, evet boyum kısa, evet platform çok yüksekti.. gibi bir dizi bahane ile size bu fotoğrafı sunuyorum. Nasıl ama, biraz biraz önemsemeye başladılar değil mi engelli vatandaşları...

1.jpg

akıl boyda değil haber ve haberin konusu önemli emek vermen ve paylaşman yeter.tşkler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR