Kızıldeniz'e; Çölden, Mucizeler Denizine!..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VAP Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 56
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,560
Ynt: Kızıldeniz'e; Çölden, Mucizeler Denizine!..

17 Ekim gunu olarak planladigimiz SON gun rotamiz, Konya Eregli - Canakkale...

Sabah kahvalti sonrasi hemen yola koyulduk. Afyon Ikbal'de cabuk bir oglen yemegi, Bursa Borusan'da kisa bir teslimat ve Canakkale... :roll:

Butun seyahat boyunca sadece ilk gun yagmurunu yiyen motorlarimiz, son 150 km'de Bandirma sonrasi yagmur ve Biga sonrasinda da yol yapimlari sebebiyle camurla tanisinca, giysilerimiz dahil saglam battik.
Ama sukur hedefi bulmustuk salimen.

Bir geziyi daha birlikte uyum icinde tamamlamanin keyfi ile, tum katilimci arkadaslarima ve bu raporu sabredip de buraya kadar okuyabilen sizlere coook tesekkurler.
Baska gezilerde gorusmek uzere.

Sonuc olarak..!

Etiketler

Yine fotoğraflarınızı göremiyoruz.

derindeniz1' Alıntı:
Yine fotoğraflarınızı göremiyoruz.
Bu sefer bende bir sorun yok, ben ve arkadasim 2 ayri PC'den de gorebiliyoruz.
Isterseniz ters klik yapip "yenile" deyin veya F5 'i tilkayin bir lutfen.
:

yine muhteşem bir rapor hazırlamışsınız teşekkürler çok keyif alarak her satırını okudum
gözünüze yaş farınıza taş deymesin diyorum
kazasız cezasız belasız sürüşler ....

kerim14' Alıntı:
yine muhteşem bir rapor hazırlamışsınız teşekkürler çok keyif alarak her satırını okudum
gözünüze yaş farınıza taş deymesin diyorum
kazasız cezasız belasız sürüşler ....
Sevgili Kerim cok tesekkurler bu guzel yorumun icin, insallah baska gezilerde de bulusuruz.

Vatanimizin guzelim medeni kapisi da gorundu. Insanin vatan topragini degil opmek, yalayası geliyor vallahi...

sayın vap bu sözünüze çok güldüm ;D
geziyi fotoğraf ve yazıyla güzel kurgulamışsınız.
belkide hiçbir zaman gidemeyeceğimiz yerleri bizde sayenizde gördük teşekkürler.

Bu guzel yorumunuza cok tesekkur ederim ama dedigim gercekten cok ictendi. Vatanindan en ufak bir serzenisi olan Turk vatandasinin 1 hafta oralarda dolanmasi, benzer fikirle geriye donmesi icin inanin yeterli olur.

Niye oyle diyorsunuz, ben 57 yasimda gidebildim, eminim ve dilerim ki siz/ler coook daha iyi/otantik/egzotik/degisik yerlere gidersiniz. Ve bizlerle de paylasirsiniz ki bizlere de ayni keyfi yasama sansi verirsiniz.

Ahmet abicim,bu geziyi 2teker'de de okumuştum,ama 10 kere okusa insan sıkılmaz.Allah sana sağlık sıhhat versin daha çok gezilere inşaallah..

tamertalas' Alıntı:
Ahmet abicim,bu geziyi 2teker'de de okumuştum,ama 10 kere okusa insan sıkılmaz.Allah sana sağlık sıhhat versin daha çok gezilere inşaallah..
Cok tesekkurler sevgili Tamer, ben de sizler de daha guzellerini yapalim insallah...