Kozpınar Keşif Gezisi (9 Aralık 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan endüstri Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,038
Ynt: 9 Aralık Kozpınar Keşif Gezisi....

arkadaşlar hepiniz davetlisiniz....bu pazar 1 den abinin yanına gitmezsek ;) hafta sonu gezenbilir ailesini nasıl ağırlarız nerelere götürürüz diye daha geniş kapsamlı bir keşif yapacağız...hem yeni gps imi de (garmin nuvi 200 )kullanma fırsatım olacak...ayrıca bira çeşmeside var...

Etiketler

bira çeşmesi varsa ben varım ama gittiğimizde çeşmenin içinde bedava bira yoksa isyan çıkar :smiley:...

Keyifli bir gezi olduğu, yüzlerinizden belli :smiley: Paylaşım için çok çok teşekkürler. Yalnız, affınıza sığınarak; 2 vinçsiz araçla KEŞİF gezisi yapmak riskli olmadı mı ?

hakan ben manuel winç kullanıyorum...portatif olduğu için sadece acil durumlarda ortaya çıkıyor...önde ve arkada çeki demirlerim var hepsi homemade...

çamur var, kar var, 1900 metre rakım, hava temiz birde yanına karda sucukta eklenmiş..Ohh ohh şimdi kapıp gelecem. Bu güzel paylaşım için teşekkürler. Rotanın GPS kayıtları varsa paylaşırsanız sevinirim.

endüstri' Alıntı:
ev yapımı winç çok pratik benimki 2 ton (kaldırma kapasitesi.. çekme kapasitesi 3 ton civarı sanırım...) istediğin tonajda yapılabilir...maliyet 60 70 ytl...beraber katıldığımız bir gezide test ederiz...küçük araçlar için biçilmiş kaftan...
Ben evde yapamam :smiley: ama nereden bulabiliriz bu tür vinçleri? Perşembe pazarında olduğu söyleniyor ama oraya Tuzla'dan gitmek zor. İnternette satışı falan varsa daha makbul olur.

Fahri bey, bu manuel vinci biraz daha açsana mesela fotoğraflı izah vs böylece olmayan arkadaşlar en azından bunu edinmeyi deneyebilirler.
Gezi resimleriniz için teşekkürler .
Elinize sağlık.

endüstri' Alıntı:
ev yapımı winç çok pratik benimki 2 ton (kaldırma kapasitesi.. çekme kapasitesi 3 ton civarı sanırım...) istediğin tonajda yapılabilir...maliyet 60 70 ytl...beraber katıldığımız bir gezide test ederiz...küçük araçlar için biçilmiş kaftan...

Manuel Vinçle ilgili bilgileri aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.

http://www.gezenbilir.com/index.php/topic,9586.0.html

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,931
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR