Tam donanımlı araçlar hariç oraya girmek saçmalık artık, mutlaka bişeyleri kırarlar, hiçbirşey kıramazlarsa tamponlar dodikler filan gider. Belgrad çok kıvamında güzel olmuş ağırlıklı belgrada gidicem ben bundan sonra sanırım
Tam donanımlı araçlar hariç oraya girmek saçmalık artık, mutlaka bişeyleri kırarlar, hiçbirşey kıramazlarsa tamponlar dodikler filan gider. Belgrad çok kıvamında güzel olmuş ağırlıklı belgrada gidicem ben bundan sonra sanırım
arabasını gündelikde kullanan veya uzun yolda yapan kişiler extreme takamaz, taksada ciddi kaza riski taşır. Herşey bir yana arazide muhteşem olan extreme lastikler asfaltta eziyettir.
STT için hemfikir olunan konu en iyi MT lastik olduğu değil, asfaltta en iyi MT lastik olduğudur. Bu yüzden de çok talep görür, AT lastik konforuna yakın konforu vardır. Çamurdada AT den kat kat iyidir.
teşekkürler.....
nispeten asfalt konforu nedeni ve inat yapıp, altımızda agresif lastik varlığını unutarak aksları kırmamak için.....hoş evvelsi ve geçen haftalarda burada insa'lı araçlar bile vinçlemeden geçemedi.....
şilenin illet bir çamuru var abi, fena yapışıyor , bazı yerlerde resmen seramik çamuru gibi ellerimle zor söktüm çamur parçalarını janttan, su tutmakla filan gitmediler
şilenin illet bir çamuru var abi, fena yapışıyor , bazı yerlerde resmen seramik çamuru gibi ellerimle zor söktüm çamur parçalarını janttan, su tutmakla filan gitmediler
o konuda haklısın....seramik çamuru gibi değil öyle imiş.....çoğu fabrika kil'i buradan alıyormuş....hatta o kadar değerli imiş ki, sıra bile olduğu oluyormuş.....ama bu derece yoğun Sofular tarafının çamuru diyorlar.....biz geçen sene Cüneyt'lerle gittiğimiz Ömerli tarafına bakalım dediydik.....
o konuda haklısın....seramik çamuru gibi değil öyle imiş.....çoğu fabrika kil'i buradan alıyormuş....hatta o kadar değerli imiş ki, sıra bile olduğu oluyormuş.....ama bu derece yoğun Sofular tarafının çamuru diyorlar.....biz geçen sene Cüneyt'lerle gittiğimiz Ömerli tarafına bakalım dediydik.....
o sofulara off road yaparak girilen bir yer var, sahile çıkıyor, orda zaten bir çamur yapıştı lastiklere akıllara zarar sanki içine tutkal sıkmışlar ;D demek ondanmış