Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
demek ertaş demirezenler sıkı bir offroadcu olmuş eskisi gibi amerikan toplama sevdası devam ediyormu tekrar irtibat kurmamız lazım erginmataraci@hotmail.com (kayışdağı gümrükten) derseniz
yücel-fatih lada iyi gözüküyo maşşallah(atadan dededen offroadcu nede olsa) şimdi bir ameliyattan sonra ne hale getirirsiniz kimbilir hayırlısı burda tüm gelişim sürecini yayınlayın ladanın bekliyorum.
6-7 yıl önce lada ile artvine gitmiştim 24 saat nonstop tek şöför artvinde indiğimde ayakta duramıyodum.gerçi sadece lada ile ilgili değildi tabi 24 saat arabamı kullanılır ama kullanmak zorundaydım atlas dergisinin tırını yakalmak zorundaydık artvinde anadoluyu geziyodu bizde tanıtımını çekiyoduk 3 şöför gidicez diye yola çıktık birini köpek ısırmış istanbulda kaldı atlasın fotoğrafçısı biride ben hastalandım dedi yattı arkaya sonra ver elini artvin gerçi bayan olmasa ve tabi yönetmen olmasa özellikle rizeden sonra tekmeleye tekmeleye kullandırırdım ama.ladayla ilk münasebetimiz o oldu çoruh nehrinin kanyonlarında epeybi yol teptik sonrada horasan üzerinden erzuruma geçtik o yollarda çok mutluydu lada.
bazı yerlerde kenardan geçti yoksa 33'' lastikle cj nin kaldığı yerden o lastiklerle nivada geçmez ama geçmez dediğim yerlerden ve düştüğü kanallardan çıkarak geçti bizi mahçup etmedi
sadece etabın çıkışında yanlış yerden çıkmışız tampona kadar çukura girip tampon toprağa yaslanınca cj beni çekti birtek ordan çıkamadım