KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Lada Niva'n?n Olumlu ve Olumsuz Yönleri Nelerdir?
Mavi kutu: sabit ekipman listesine alinmis buzluk.
Ici aci suyla dolu buzluk.
Gecenin ilerliyen vakitlerinde kaybolan buzluk.
Melikenin bulamadigi buzluk.
Benim ihtiyacim olan buzluk
Ynt: Lada Niva'nın Olumlu ve Olumsuz Yönleri Nelerdir?
müsadenizle ben de araya gireyim
ben niva feroza ve vitara arasında kaldım.konu çok aydınlatcı gidiyordu lütfen devam üstatlar
niva yı gerçekten seviyorum hadi araziye gidelim der gibi bakıyor birde çamurluysa oof ama (evet ama dedik hani ama'dan önceki herşey yalandır denir ya valla bunlar sahi.) insanın gözünün önünde gün be gün çürüyor. direksiyon sert klima yok oysa feroza da aşağı yukarı aynı duygusallıkla hid.direksiyon ve klima bulunabiliyor.duygunun dozu yeterliyse vitara vagon her derde deva gibi geliyor. niva sonrası feroza ve vitara kullananlar özellikle yedek parça bulunması ve maliyeti konusunda bizleri aydınlatırlarsa çok sevinirim.nivayı seviyorum yaptıkları inanılmaz lakin hid. direksiyon ve klima olunca vitara parasına geliyor.klima o kadar değil ama hid. direksiyon takıntım var.sürç-ü lisan ettikse affola
Kargadan başka kuş tanımam diyordu bir gezenbilirci
aynen katılıyorum.Dinlenecek olursa onbir yıllık tecrübeyi paylaşmaktan zevk duyarım.
Ben halimden memnunum.Darısı olmayanların başına.
Vosdost mavi kutu arama çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor...
bende jeep ci olmama ragmen ladanın yeri bir başkadır.küçüklükten gelen bir tutku.hata hiç unutmuyorum kucukken izledigim bir tv programında jeepler kapadokyaya gezi duzenlemişti ve bir engelden sadece niva geciyordu.ama bazı eksileride yok degil mesela sasesi yok bir gezimizde lada baska aracı cekerken kaportası yırtılmıştı.ve motor gucu biraz yetersiz kalıyor.ama lada bir efsanedir
Arkadaşlar: Ata sözü malumunuzdur bakarsanız bağ oluyor bakım her araç için şart.
ahmet şahididir araca binmeden aldığı kadar masraf eden arkadaşlarımız vardır.
Kişi kendinden bilir işi ata sözünden yola çıkarak olaya o duygusallık ölçülerinde yaklaşıyoruz.
Benim için makbul olan .Hedefe ulaşmaktır.
Ülkem insanı en iyi şeylere layıktır. Kimsenin adına hesap yapmak haddimize değildir.
ben kapı koluna 170 tl veremem arkadaş
Görüşmek üzere.