Ynt: Lada'yı Yükselttik Ama İyi mi Ettik? Kötü Mü Ettik?
sesler muhtemelen akstan geliyordur. belli bir pozisyonda çalışmaya alıştığı için bilyalar yuva yapıyorlar kendilerine, çalışma açısını değiştirince başka pozisyonda ses yapmaya başlıyorlar.
1-2 ay kadar önce nivamı yükselttim. dursun ustanın tavsiyesiyle önlere yayın üstüne 2.5 cm get, rotil üstüne 2 cm uzatma parçası, arkalara yay üstüne 3.5cm get ile. ön diferansiyeli de bir tarafa 2 bir tarafına 3 kalın pul koyarak 0.5 cm / 1 cm kadar aşağı aldım. yaylar yerine otursun diye o gün rotbalansa girmedim, ertesi gün gittiğimde sol akstan korkunç ses geliyordu onu değiştirdim, ufacık bir yırtığı vardı körüğün içinde kaç zamandır, yükseltince iyice yırtmış açı değişince titreşimden, onun dışında problem yaratmadı.
tam olarak yaptığınız ölçüyü seçemedim helezonun altına eklenen parçalarda, ama helezon altına eklenen 4 parçanın da farklı boyda olması gerekiyor, sanırsam 1:2:2:4 oranında olmaları gerekiyordu (yani bir tane 0.75 cm, iki tane 1.25 cm, bir tane 2.5 cm gibi -- tam bilgiyi dursun ustadan

ya da fotoyu aldığınız baxter niva lift sitesinde bulabilirsiniz kontrol etmek için). en daışrıda olan kısım için en fazla 2.5 cm diyordu baxter niva sitesindeki metinler.