Land Rover Yükseltme ve Lastik Boyutu Tartışmaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan edaghan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,204
Ynt: Land Rover Yükseltme ve Lastik Boyutu Tartışmaları

Tempus' Alıntı:
engin sen bana parçalar ayarla şimdiden eline geçerse en büyük sorun aslında güzel jant bulmak heralde
;D

jantın güzeli çirkini yok abicim. 35 lastik takınca, jant görünmez hale geliyor. Sanırım en doğrusu, 35'e yol açan arkadaşlarımızı sıkıştırıp jantları nereden aldıklarını / yaptırdıklarını öğrenmek.

Etiketler

edaghan' Alıntı:
jantın güzeli çirkini yok abicim. 35 lastik takınca, jant görünmez hale geliyor. Sanırım en doğrusu, 35'e yol açan arkadaşlarımızı sıkıştırıp jantları nereden aldıklarını / yaptırdıklarını öğrenmek.

eski bir offroad cu abimizin yaptığı jantları kullanıyorlar sanırım. araştırmıştım bir ara. hatta forumdada ilanı vardı ama keşke sağlam krom bişeyler olsa azcıkda güzel görünsün

edaghan' Alıntı:
lastiğin 31.15 inch. sürtmemesi normal... sorması ayıp, niye bu kadar geniş bir lastik tercih ettin?

Engin abi merhaba, bu kadar geniş bir lastiği tercih etmemizin sebebi aslında biraz duygusal. Aracı hem uzun yolda hem de arazide kullanıyorum, Yavuz abiden bu ebatlar için olumsuz bir yorumda almayınca lastikleri aldık. Ben şu anda memnunum.

emrahmarti' Alıntı:
Engin abi merhaba, bu kadar geniş bir lastiği tercih etmemizin sebebi aslında biraz duygusal. Aracı hem uzun yolda hem de arazide kullanıyorum, Yavuz abiden bu ebatlar için olumsuz bir yorumda almayınca lastikleri aldık. Ben şu anda memnunum.

geniş ebatlı lastik kumsalda iş yapıyor. karda, buzda, sığ çamurda aracın ağırlığını birim cm2'ye böldüğü için kaymana ve patinaja sebebiyet verebilir. Tez zamanda arabanın üzerine bilimum offroad ağırlığı eklene!... ;D :D

edaghan' Alıntı:
geniş ebatlı lastik kumsalda iş yapıyor. karda, buzda, sığ çamurda aracın ağırlığını birim cm2'ye böldüğü için kaymana ve patinaja sebebiyet verebilir. Tez zamanda arabanın üzerine bilimum offroad ağırlığı eklene!... ;D :D

Gerekli ağırlıklar zaman içinde eklenecektir. Biranda herşey yapılırsa keyfi nasıl çıkarılacak değil mi :D :D :D

ağırlık olarak her gezide 3 misafir al yanına ;D

ben aracın performansının yanında görüntüsünede önem verdiğim için çapı büyük lastikde birazda geniş olmasını istiyorum, büyük kasalı bir araçda ince lastik bana bisiklet lastiği gibi görünüyor. Kumsal yerleride seviyorum orda da işime yarar :smiley: ama tabiki çamur için daha ince lastiklerin bir avantaj olduğu gerçek. Belki kalın lastiğin tek iyi yanı lastik izlerine düşmemek olabilir, sonuç olarak discovery2 kasasını doldurabilecek bir lastik takıcam bakalım makul masrafla ne takabilirsek, tabi esas amaç aks ı yerden yükseltmek.
:smiley:

http://www.lastik24.com/default.asp?gb=urun&uk=2133&kat=Lastik

bu lastik için ne dersiniz kullanan varmı, fazla yol lastiği gibi duruyor görüntüsü çamurda veya diğer offroad şartlarında iş yapmaz gibi görünüyor kanalları derin değil, dişli değil.

ama testlere baktım AT ler içinde tüm yol şartlarında en iyi puanları buna vermişler.

Tempus' Alıntı:
http://www.lastik24.com/default.asp?gb=urun&uk=2133&kat=Lastik

bu lastik için ne dersiniz kullanan varmı, fazla yol lastiği gibi duruyor görüntüsü çamurda veya diğer offroad şartlarında iş yapmaz gibi görünüyor kanalları derin değil, dişli değil.

ama testlere baktım AT ler içinde tüm yol şartlarında en iyi puanları buna vermişler.

kürşat kardeş ,at ler içinde bence en iyisi ,bugüne kadar kullandığım ,hatta bu hafta yumuşak kar ve buzdada kullanma fırsatım oldu ılgaz dağında ,cooper st ,mükemmel hamur bileşeni, yalnız dikkat stt değil,, st den bahsediyorum ,ıslak performansı ,süper ,at-mt arası bir lastik ,bence yaz ,kış hiç çıkartmadan kullanılabilir ,kesinlikle deneyin ,sonra karar verin derim :smiley:

cihanülker' Alıntı:
kürşat kardeş ,at ler içinde bence en iyisi ,bugüne kadar kullandığım ,hatta bu hafta yumuşak kar ve buzdada kullanma fırsatım oldu ılgaz dağında ,cooper st ,mükemmel hamur bileşeni, yalnız dikkat stt değil,, st den bahsediyorum ,ıslak performansı ,süper ,at-mt arası bir lastik ,bence yaz ,kış hiç çıkartmadan kullanılabilir ,kesinlikle deneyin ,sonra karar verin derim :smiley:

çok teşekkürler zaten cooper düşündüğüm bir lastik ilk öncelikli, sizin bu yazdıklarınızdan sonra daha da düşünmeye başladım bakalım istediğim ölçüleri varsa.

Tempus' Alıntı:
çok teşekkürler zaten cooper düşündüğüm bir lastik ilk öncelikli, sizin bu yazdıklarınızdan sonra daha da düşünmeye başladım bakalım istediğim ölçüleri varsa.

kesinlilkle tavsiye ediyorum ayda 5000 km yakın yol yaptığım zamanlar oluyor ,hiç üzülmedim ,arazidede şartları çok zorlamadığınız sürece ,sıkıntı olacağını düşünmüyorum , kolay gelsin

Tempus' Alıntı:

Kürşaaaaaatttt,yaw abicim sana diyorum beeennn :smiley:
sen hele bi şu tezkereyi al,gerisi kolay ;)

CDM-SUBARU' Alıntı:
Kürşaaaaaatttt,yaw abicim sana diyorum beeennn :smiley:
sen hele bi şu tezkereyi al,gerisi kolay ;)

yahu ne kaldı şunun şurasında 25 gün ;D askerde zaman geçmiyor bunlara kafa yoruyorum neyi nerden alıcam kaç para vericem kime gidicem liste yapiyorum
;D
günde 3 kere arabayı değiştiriyorum :D

Tempus' Alıntı:
yahu ne kaldı şunun şurasında 25 gün ;D askerde zaman geçmiyor bunlara kafa yoruyorum neyi nerden alıcam kaç para vericem kime gidicem liste yapiyorum
;D
günde 3 kere arabayı değiştiriyorum :D

Tamam yarın netleştirirz ;)

ABİ YENİ KATILAN BİR ARKADAŞINIZ OLARAK SLMLAR SAYGILAR BİZM OKTAY USTANIN TLFNU VARMI.ARABAM RANGE ROVER 1996 4,6 HSE ERZURUMDA BİRAZ TEKNİK USTANIN AZ OLUŞU NEDENİYLE BİNMESİ ZOR BİRARAÇ ARACIM DA SORUN OLDUMU TÜRKİYEYİ 56 YA VERİYORUM DERLERYA YİNE BİLEN ÇOK AZ
ARACIN SÜSPANSİYONU ÇALIŞIYOR YÜRÜDÜGÜNDE KALKIYOR AMA AKŞAM YATIYORUM SABAH ARAÇ ÇÖKMÜŞ ÇARESİNİ BİLEN VEYA BAŞIN AGEÇEN VARMI SLMLAR

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler