Land Rovercılar ile Jeepciler Atışma Alanı (Er Meydanı)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alihay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,736
Ynt: Land Rovercılar ile Jeepciler Atışma Alanı (Er Meydanı)

serkann' Alıntı:
olmaz ne olur bana bulaşın.ben mantığa pek inanmam aklıma eseni yaparım ;D

Hakan ve Serkan kime bulaşırsanız bulaşın birbirinize bulaşmayın. İkinizide az çok tanıyorum. Sizin maya tutmaz. Ama Serkan senin için landcı gibi davranabilirim maksat kapışmak ;D

Etiketler

jeep' Alıntı:
o dediğiniz sizin seri 1 mi o en eski defendera benzeyen model onunla muadil... seri1 ler ortada yok çiçek bahçesi olarak kullanılıyor ya da müzedeler..

Göktuğ Kardeş,

Şaka bir yana 2020 yılında ne yapacağız bilmiyorum? Bizim araçların parçası olacak mı? Hadi onu geç off road diye bir spor kalacakmı? Piyasadaki Konken Günü 4X4'lerini görünce midem ayağa kalkıyor. Bu arabalara mı bineceğiz?

2020 yılnıdaki hedefim RUBİCON tavsiye ederim ;D

Alpaslan bu resimeki sensin de araba jeep in kartal modelimi ;D ;D

[attachment=1]

figo' Alıntı:
Alpaslan bu resimeki sensin de araba jeep in kartal modelimi ;D ;D

[attachment=1]

Arkadaşım bana ben iş yerindeyken görsel yollama. Açmıyor işte. Şimdi ne biliyim neye cevap vereceğimi. Eve gidincede konunun güncelliği gidiyor cevap veremedi oluyorum. Çabuk bana resmi tasvir et ;D çabuk!

Resmi uzattım yere yakın steyjın oldu cam açık güzel de poz vermişsin.

Mete abi sağolsun lopitopla oynaya oynaya yaptık birşeyler ama 8 den sonra ben yokum formda hergün ona göre adımını denk al ben yokken falan.

alp cennetin orda 2 tane s atılık range rover var alalımmı onları bizim 4 lastik parasına hemd e kesip akvaryum yapalım ne dersin böylece fotolorla oynamaya gerek kalmaz )))bi ara bak istersen sudan ucuz bana sen al abi dediler yahu dedim bu saaten sonra kalbimemi indireceksiniz dedim sen bi ara onların fotolarını al burda yayınla yada düşmanın varsa doğum günü armağanı olarak ona ver )

figo' Alıntı:
Mete abi sağolsun lopitopla oynaya oynaya yaptık birşeyler ama 8 den sonra ben yokum formda hergün ona göre adımını denk al ben yokken falan.

Ben muhatabım offline iken bulaşmam merak etme sen. Biriktirir briktirir sabah atarım ;D

Yanlış kapıyı çaldınız ben range rover i tavuk kümesi yaptım sizin arabalar ayarında ;D ;D ;D

Abi hiç değilse test sürüşü için alalım. Benim bu sayfaya koymak istediğim bir video var. Kurguladım kafamda ;D Alalım bunları test sürüşü diye gidelim bir yere bahsettiğim videoyu çekelim. Sonra beğenmedik diye geri verelim. Zaten gerçekten almaya gitsekte sonuç bu olmaz mı? Alır dener beğenmeyip geri veririz. ;D

sanmıyorum bzideki en ölü wiliys bile giderken land ve rangeler kümes olarak hizmet veriyo yani bizdek en kötü wili bile ne kümes olur nede bişe aslanlar gibi arazide hepsi )

Ben o dedigini bütün JEEP cilere yaptım size dek gelmemiş. ;D ;D