Land Rovercılar ile Jeepciler Atışma Alanı (Er Meydanı)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alihay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,915
Ynt: Land Rovercılar ile Jeepciler Atışma Alanı (Er Meydanı)

Ya çok zor bişeymi istiyorum çalışan giden bir landa yarım saatliğine ihtiyacım var. Bunların hepsi mi müzede? Bir çalışan land bulmak bu kadar mı zor. Bi nüfusunuzu kullanın yapın kardeşinize bi güzellik ;D Tamam çok zor bir şey istiyorum ama imkansız değil ;D

Etiketler

Biri video mu istedi range rover falan

http://www.youtube.com/watch?v=n8Nfvr4iWeQ&feature=PlayList&p=7C36A24BFCFCB11B&playnext=1&playnext_from=PL&index=67

yok siteye üye hakkı arkadaşımız geldi yanımada :smiley:araba titreme geçirdi jeeplerin yanında :smiley: az durun elektirikci çağırdık titremesi kesilmiyo olmadı antibiyotik vereceğiz )

figo' Alıntı:
Biri video mu istedi range rover falan

http://www.youtube.com/watch?v=n8Nfvr4iWeQ&feature=PlayList&p=7C36A24BFCFCB11B&playnext=1&playnext_from=PL&index=67

Bak yine görsel takılıyor Allah'ım yarabbim. İnadına yapıyor.. GICIK!

Ben kendim bir video çekeceğim. Bunun için lazım çalışan bir land! ;D

HakanBastoncu' Alıntı:
Güzel Seçim Serkan Bey,

Farklı kulvarlarda iki araç. ZJ iyi bir araçtır.Seri ve güçlü bir araç. Geçen akşam Özgür'le ( Wolverin) Cüneyt abi'nin orda buluştuk. Vedalaşırken gaza yüklenmesiyle aracın kopuk gitmesi bir oldu. Ve LPG'li kullandığını duyunca iyice şaşırdım ::smiley:

Hayırlı olsun.

Senin aracında hakkı yenilmez ama,arkadaş olduğumuz için demiyorum fakat o kısa test sürüşü gerçekten senin aracın tam bir uzun yol arabası olduğu düşüncesini doğurdu bende hem yüksek hemde geniş.Belki arazi ya da daha ağır şartlar için uygun olmayabilir bu tartışılır ama uzun yolda çok keyifli olduğıu bence tartışılmaz ;)

alpaslanepli' Alıntı:
Ya çok zor bişeymi istiyorum çalışan giden bir landa yarım saatliğine ihtiyacım var. Bunların hepsi mi müzede? Bir çalışan land bulmak bu kadar mı zor. Bi nüfusunuzu kullanın yapın kardeşinize bi güzellik ;D Tamam çok zor bir şey istiyorum ama imkansız değil ;D

İstediğin çoook zor Alpsanlan çooook. Bir LR'yi öyle yarım saaatliğine alamazsın. LR kullanmak için ya ona sahip olacaksın ya da çok samimi olduğun bir yakının olacak ki ödünç versin. Bir LR herkese, her istendiğinde verilmeyecek kadar değerlidir. Şahsen ben daha öz abime kullandırtmış değilim.

Şimdi konu başlığına yaraşır tansiyonda yazdım işte ;D

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Senin aracında hakkı yenilmez ama,arkadaş olduğumuz için demiyorum fakat o kısa test sürüşü gerçekten senin aracın tam bir uzun yol arabası olduğu düşüncesini doğurdu bende hem yüksek hemde geniş.Belki arazi ya da daha ağır şartlar için uygun olmayabilir bu tartışılır ama uzun yolda çok keyifli olduğıu bence tartışılmaz ;)

Eyvallah Özgür Sağolasın,

Senin kopup gitmeni gördükten sonra ZJ veya XJ ( mümkünse Loredo veya Tek Kapı Sport) çok aklıma yattı. Bana hem off road hemda Asfaltta hizmet verecek bir makine lazım. Traktör kullanmaktan sıkıldım açıkçası :-\

HakanBastoncu' Alıntı:

Senin kopup gitmeni gördükten sonra ZJ veya XJ ( mümkünse Loredo veya Tek Kapı Sport) çok aklıma yattı. Bana hem off road hemda Asfaltta hizmet verecek bir makine lazım. Traktör kullanmaktan sıkıldım açıkçası :-\

Demedi deme seni kendi kurduğun kahveden afaroz edecekler ;D
Hoş o durumda sen JEEP alırsın bizim kahvenin kadrolusu olursun. Buda işin mutlu olunacak tarafı :smiley:

alpaslan burdamısın ??? :mad:

HakanBastoncu' Alıntı:

Gerçi bazı arkadaşlar esicek yine ama şunu söylemeliyim ki xj ile zj 5.2 ve 5.9'un alakası yok.Dediğin laredo sadece 4.0 var.Bizimkiler ise limited.Xj'de sport country ve limited var.Güç ve konfor herzaman zj'de mevcut hem RR'dan inip o rahatlığı birtek zj'de bulabilirsin ;) Tercih zor karar senin sevgili arkadaşım umarım tez vakitte Avdan Offroad Cafe'ye yeni amerikanınla gelirsin :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Demedi deme seni kendi kurduğun kahveden afaroz edecekler ;D
Hoş o durumda sen JEEP alırsın bizim kahvenin kadrolusu olursun. Buda işin mutlu olunacak tarafı :smiley:

Alpçim,

Biz hepimiz ailenin fertleriyiz. Doğruları söyledim diye afaroz edeceklerini düşünmüyorum

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Gerçi bazı arkadaşlar esicek yine ama şunu söylemeliyim ki xj ile zj 5.2 ve 5.9'un alakası yok.Dediğin laredo sadece 4.0 var.Bizimkiler ise limited.Xj'de sport country ve limited var.Güç ve konfor herzaman zj'de mevcut hem RR'dan inip o rahatlığı birtek zj'de bulabilirsin ;) Tercih zor karar senin sevgili arkadaşım umarım tez vakitte Avdan Offroad Cafe'ye yeni amerikanınla gelirsin :smiley:
.........esefle kınıyorum neden yok sadece kınamak geldi içimden ;D ::smiley: ;D

HakanBastoncu' Alıntı:
Alpçim,

Biz hepimiz ailenin fertleriyiz. Doğruları söyledim diye afaroz edeceklerini düşünmüyorum

Ya abicim sende bi ağız tadıyla çirkeflik yaptırmıyorsun ama. Hemen adamı vicdanıyla baş başa bırakacak bir cümle kuruyorsun. Bi çizgiden çık bi adrenalin yap bea...
Seni seviyorum :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
heh son yaptığım sayımda bulaştığın üye sayısı 38 di. Şimdi oldu 39. Dur bakalım daha neler olacak :smiley:
başıma bir şey gelirse sorumlusu sen sin sen diyorsun buna çemkir buna sataş diye ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
başıma bir şey gelirse sorumlusu sen sin sen diyorsun buna çemkir buna sataş diye ;D ;D

Attım özelden 3 kişi ismi daha. Bi bulaşsana ;D Ben iş yerinde bir yandan gelen gidenle uğraşmaktan ısınamıyorum da. Akşam ben takviyelerim seni ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR