Landrover Defender Hastalarına Müjde!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ta5da Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,015
Ynt: Landrover Defender Hastalarına Müjde!!!

eğer ijaleye çıkarsa vosdost arkadaşın dediği gibi olur eminim bende aynı durumda kalmıştım. Leş kargaları gibi üşüşürler ihaleye.

Etiketler

arkadaşlar madem ihaleye çıkacağı kesin siteden enaz 5 kişi almak istiyor beraber gidip bu sefer bu işi bitirelim nedersiniz

quote author=simurg2 link=topic=28206.msg250680#msg250680 date=1238868022]
arkadaşlar madem ihaleye çıkacağı kesin siteden enaz 5 kişi almak istiyor beraber gidip bu sefer bu işi bitirelim nedersiniz

[/quote]

Hele bir ihale belli olsun, yeri ve zamanı belli olsun, buradan bir ekip kurarız.

ben hazırım ama ihaleden öce buluşup bi yemek filan yeyip tanışalım hem bizler yiyen bilcirci değilmiydik :D

ihaleler türkiye genelinde mi olacak yoksa tek bir merkezdemi daha önceleri istanbul dada yapılıyordu

ankara imiş ama bugün onaylansa daha araçlar ankaraya gidecek resmi ilan verilecek en az 2-3 ay alır bunlar olursa müthiş olur
yanlız bu işlerden anlayan birini yanımıza almalıyız yani kısacası ticareti ile uğraşanların dilini bilen birini
onlarda karlı çıkar bizde her halde 350 400 araçtan 5-6 sını bize bırakırlar bize

Bir 300 tdi sadece motoru bile ikinci el piyasası 9-10 bin TL , Bu fiyatlara 300 tdi defender satılbileceğine pek ihtimal veremedim, Haydi satıldı diyelim bunları 5-6 hurdacı aralarında anlaşır toptan kapatır oda başka konu.

Umut fakirin ekmeği, böyle bir ihtimal doğarsa birtanede 300 tdi alırım ben şahsen.

Selamlar

Onlar biraraya gelirse bizde bir araya gelelim 300 arç az değil hepsini onların alması imkansız 10 kişi olsalar on kişi onar araba alsa eder yüz araba geriye ikiyüz araba kalır onlardan bizelerede 5-10tane düşer heralde diye düşünüyorum yanlışsam düzeltin

Ayrıca dediği gibi 10 kişi 10 ar tane alsa 100 adet eder,gerisi bize kalmış.70 milyonluk memlekette sanırım fazla gelir bu sayı bize :smiley:

arkadaşlar;

300 araç piyasaya düşünce, 300TDI motorlu araçlar ucuzlar... kalkıp da 300'ünü birden 30.000 TL etiketle satamazlar. Çok panik yapıp deli gibi saldırmayın. o araçlar ihale usulü ile de satılsa, 15.000'den aşağıya kapanmaz. şunu da unutmayın, kendileri almasa bile, sırf sizin alamamanız için fiyat yükseltirler... 2002 yılında bu olayı canlı canlı yaşadım.

bu kişiler 300 araç için 300 tane teminat yatırmazlar heralde bizler şöyle yaparız herbirimiz 2-3 tane teminat yatırırsak hepsini yükseltemezler biri olmadı öteki öteki olmadı öteki 10 kişi olsak hepimiz 3 er teminat yatırsak 30 teminat eder enfazla dosya paramız yanar onların silahiyla onları avlarız biz onlara araç almasınlar demıyoruz kı onlarda alsın ama 200 adetını onlar alırsa 100 adetını bize bıraksınlar
yanliışmıyım birlikte hareket edelim yoksa tektek bizi yerler

Benim bildiğim bu işi iş edinmiş aracılar var. (Geçen Aralık bir defender alacaktım satan adam anlatmıştı.) Bu aracılar Engin beyin dediği gibi bu işi kimseye bırakmıyorlarmış çünkü işleri bu. Ama bunlar aldıktan sonra 500 - 1000 tl karla satış yapıyorlarmış.

Şimdi burada eğer tanıdık falan varsa direkt olarak ihaleye girilebilinir veya en kötü ihale fiyatının üzeri konacak az karlı satışa razı olunur...

200'ünü onlar aldıktan sonra, bu 200 arabayı kime satacaklar? potansiyel müşteri olanlar bizleriz... eğer biz gidip ihaleden o 100 tanesini, bilemedin 10 tanesini alsak; geriye kalan araçları kime satacaklar?

bu tür ihalelerde zararına da olsa tümünü almaya bakarlar...

bir yöntem; ihale günü oranın ağası gibi görünen kişinin etrafında dönenlere sakince yaklaşıp "uğraşmayın, zaman kaybetmeyin, karınızı peşin vereyim, bilmem ne nolu aracı bana bırakın" demek. eğer niyetlilerse, birini o ihaleye atıyorlar, o kişi de 300-500 artırıp çekiliyor. araç size kalıyor.

Şimdi buradan ismini veremediğim bazı firmalar ise, pabuç bırakacak gibi değil. onlar harbi zarar etse de, araçlar onlarda dursun, ihtiyacı olan mecburen onlara gelsin diye araçları almaya bakıyor.

Herşey ihale günü belli olur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,773
Kaydolan Son Üyemiz
Empecese

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR