Ynt: LR Defender 110
TA2BE' Alıntı:
Elimden geldiğince anlatayım:
1-aracın agırlığı 3000+ kg motoru 60 gibi bir beygir. 6 silindir benzinli. 100 km de 40 litre benzin yakar..düz yolda araziye girerseniz bir depoyu 1 saatte içer...
2-sürati max 60 km..bütün yürüyen aksamında sesler gelir..motordan tekerleklere güç transferi için yüzlerce dişli vs. vardır gücün yarısı buralarda harcanır. tekerleklere birşey kalmaz.
3-makinada hiçbir tadilat yapamazsınız.Şazıman değiştiremezsiniz,diff.değiştiremezsiniz .Belki zorla motor değiştirirsiniz işte o kadar.
4-şanzımanı acaiptir .Böyle şey olmaz.Anlatılamaz ..inanılmaz felakettir.Vites değiştirmek için tek el yetmez .abartmıyorum .Vites kolunu iki elinizle tutarak vites değiştirirsiniz.Mike Thyson iseniz sorun değil.
5-Arazide güç zayıflıgı nedeniyle belli hızı üzerine çıkamadığınızdan DEFENDER le kaptırarak cıkacagınız bir tepeyi bu alet çıkmaz.Zemin sağlamsa lastikler tutunursa tork gücüyle çıkar.Ön arka mekanik diiflockları iyi çalışır.Bu diğer arazi araçları için de geçerli.
6-Yerden yüksekliği tek avantajı.diff.leri küçuk ve yüksek olduğundan çamura daha zor batar.Battımı da bırakın gidin.Sizi kimse kurtamaz yaza gelir alırsınız..
şimdilik bu kadar yeter mİ??
sevgilerimle
Madem öyle ben de elimden geldiğince cevap vereyim kendi adıma;
1-404'lerin orjinal atmosferik benzinli motoru aracın kullanım alanına "tork açısından" yeterli görüldüğü için seri üretimde kullanılmıştır.Yoksa ~350:1 gibi bir dişli oranını yaratabilen Alman mühendisler pekala yüksek hacimli bir motor da koyabilirlerdi.Fakat basit fizik bilgisi o motorun bu dişlilerle gereken görevi başarabileceğini zaten ispatlamaktadır.
2- Süratin Unimog'da önemsiz bir konu olduğunu(askeri bir konvoya göre 60km yeterli bir sürattir), amacı doğrultusunda kullanan herkes bilir zaten.Ayrıca merak ettim 347.84:1 gibi bir dişli oranını siz olsanız kaç dişli ile çıkartırdınız?
3-Dünyada eşi benzeri bulunmayan bir şanzımanın değiştirilmesinin nedeni ne olabilir?Transfer kutusu şanzımana akuple edilmiş, tek şanzıman üzerinde hem full-time hem part-time 4WD olarak kullanmaya imkan tanıyan aksamlar taşıyan, Motorun yaptığı bir deviri en ağır dişlilerde 347 kez küçültebilen bir şanzımanın normal şartlar altında kimse tarafından değiştirilmek istenmeyeceğini düşünüyorum.Tabii unimog ile caddelere çıkıp gazlamak gibi fantaziler varsa o farklı bir konu olur.
4-Göreceli bir kavram; siz iki elle dahi becerilemiyor dersiniz, ben ise bakımlı olduğunda bir Toros ile aynı sert yapıya sahiptir derim.
5-Bu güne kadar kaptırıp çıkmak zorunda kaldığımız bir yer olmadı, bu konunun teorik olarak tartışılacak bir noktası yok.
6-Batma konusunun pilotaj ile ilgili olduğunu düşünüyorum, çünkü kolay kolay batırılabilecek bir araç değil Unimog.Elinizde biraz daha uzun süre kalsaydı/veya siz sınırlarını bilseydiniz bunu daha iyi anlayabilirdiniz.
Bu kadarı şimdilik yeterlidir sanırım,
Saygılarımla.