Arkadaşlar 23-26 nisan arası Maden deresinde kamp yapmayı hedefliyorum, tabii nasip olursa
23 nisan perşembe gününe denk geliyor resmi tatil, cuma gününü izin alırsak dört günlük bir tatil fırsatı çıkıyor karşımıza, bu tatili maden deresini görmeyen veya tekrar yapmak isteyen arkadaşları bekleriz
Tanju öncelikle sana büyük geçmiş olsun haberim olmamıştı,inşallah en kısa zamanda iyileşirsin.
Maden deresine gelince ben daha evvel programlanmış (17 nisan 4 Mayıs) gezi dolayısı ile katılamıyacağım.
Ancak özellikle gitmemiş arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.
ersin
büyük ihtimalle araç kullanacak hale gelirsin, kamp dada zaten ibiş koltukları var seni rahat ettiririz
bir kez daha geçmiş olsun
varsın' Alıntı:
Maden deresine gelince ben daha evvel programlanmış (17 nisan 4 Mayıs) gezi dolayısı ile katılamıyacağım.
Ancak özellikle gitmemiş arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.
ersin
Herhangi bir engel çikmazise perşembe günü eşim ile birlikte katılmayı düşünüyoruz.
Levent maden bulma olasılığı varmı?(kazma kürek getirelimmi ?) Tüm dostlara selamlar.
Herhangi bir engel çikmazise perşembe günü eşim ile birlikte katılmayı düşünüyoruz.
Levent maden bulma olasılığı varmı?(kazma kürek getirelimmi ?) Tüm dostlara selamlar.