Merhaba bizde o civarlarda o tarihlerde kamp atmayı hedeflıyoruz bir aksilik olmazsa. Maden deresinde çadır kurulan alan (tesis var mı vs. ve koordinat bilgisi verebilir misiniz. )
Levent kardeşim bizde kalabalık gelip karavanın yanında çadırda kurmak istiyoruz bir sıkıntı olurmu. Ortak wc varmı,yiyecekleri üç günlükmü almak gerekir yoksa yakınlardan alışveriş imkanı olurmu
Merhaba bizde o civarlarda o tarihlerde kamp atmayı hedeflıyoruz bir aksilik olmazsa. Maden deresinde çadır kurulan alan (tesis var mı vs. ve koordinat bilgisi verebilir misiniz. )
vallahi bende bilmiyorum, ilk kez gideceğim, bu yüzden yardımcı olamıyorum, bu buluşma önerisi bir etkinlik değil arkadaşlar, bireysel bir buluşma ve o yüzden hiçbir hazırlığımız yok, görmediğimiz bir yer, biz birkaç arkadaş gidiyoruz ve arzu eden arkadaşlarda bize katılabilir
şado' Alıntı:
Levent kardeşim bizde kalabalık gelip karavanın yanında çadırda kurmak istiyoruz bir sıkıntı olurmu. Ortak wc varmı,yiyecekleri üç günlükmü almak gerekir yoksa yakınlardan alışveriş imkanı olurmu
Ferhat burası olmalı, gidince net koordinat veririz
arkadaşlar bendeki yolculuk planı,
çarşamba akşamı iş çıkışı hareket edip sapanca girişindeki berceste tesislerinde yatış, tahmini varış saatim 23,30-24,00
sabah kahvaltı sonrası (en geç saat 10,00) maden deresine hareket,
bu hareket planı uyan arkadaşlarla berceste de buluşup beraber gidebiliriz