insan emekli olup ,böyle bir etkinliği nasıl kaçırır ? 9 ayın çarşambası bir araya gelince kaçar ,kardeşim...Sağlık olsun(bu deyimin gerçekliğini yaşadık ,nedenlerden biri dünürümün vefatı idi) başka etkinliklere diyerek teselli buluyoruz..Daha önceki poyrazlar buluşmasından deneyimli idik,güzel buluşma olacağı kesindi'ki,olmuş. Birbirinden güzel fotoğraflarla bizede yaşattığınız için teşekkürler.Mehmet hoca ve Levent'in telefonlarına ulaşamama nedeni operatörlerden kaynaklıymış demek.
insan emekli olup ,böyle bir etkinliği nasıl kaçırır ? 9 ayın çarşambası bir araya gelince kaçar ,kardeşim...Sağlık olsun(bu deyimin gerçekliğini yaşadık ,nedenlerden biri dünürümün vefatı idi) başka etkinliklere diyerek teselli buluyoruz..Daha önceki poyrazlar buluşmasından deneyimli idik,güzel buluşma olacağı kesindi'ki,olmuş. Birbirinden güzel fotoğraflar la bizede yaşattığınız için teşekkürler.Mehmet hoca ve Levent'in telefonlarına ulaşamama nedeni operatörlerden kaynaklıymış demek.
Enver ağbi öncelikle başın sağolsun, inşallah başka etkinliklerde görüşürüz, valla istanbula gelince bir sürü kim aramış mesajı geldi,kimse ulaşamamış, selamlar
fsirin' Alıntı:
Maden deresi. Mehmet hocamın güveci de her zamanki gibi harikaydı. Çok teşekkürler.
güveç Mehmet ağbinin olabilir ama lezzeti veren Mürşide abla , ellerine sağlık harikaydı, hatta İnsel'lerin hakkından araklarken İnsel tarafından basıldım ;D
fsirin' Alıntı:
Bende de 400 tane var yeter mi? ;D
Levent, güzel bir etkinlik oldu teşekkür ediyoruz.
Oooohh maşallah, çok güzel bir etkinlik olmuş.
Biz nöbette olduğumuz için katılamadık, aslında sevgili Levent'in çağrılarını kaçırmayalım diyorduk ( yılbaşındaki Eynal çağrısı ile muhteşem bir kış tatili yapmıştık ) ) ama bu sefer olmadı, başka sefere inşallah.
Paylaşım için teşekkürler, selamlar.
inşallah sizlerlede bir kamp nasip olur, tanışma fırsatı yakalarız, selamlar
geziyoM' Alıntı:
Oooohh maşallah, çok güzel bir etkinlik olmuş.
Biz nöbette olduğumuz için katılamadık, aslında sevgili Levent'in çağrılarını kaçırmayalım diyorduk ( yılbaşındaki Eynal çağrısı ile muhteşem bir kış tatili yapmıştık ) ) ama bu sefer olmadı, başka sefere inşallah.
Paylaşım için teşekkürler, selamlar.
Enver dede sabırlar diliyorum.
Levent e hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum,taa İstanbul dan kalk gel bana çay doldur,her zamanki gibi yine gözüme girdi.
Enver bey başınız sağolsun.
Bir müddet önce gittiğimde ıssızdı oraları. Bir su sesi, bir rüzgârdan ağaçların hışırtısı. Şenlendirmişsiniz oraları . Bir dahaki sefere keyfi paylaşmak ümidiyle.
Enver dede sabırlar diliyorum.
Levent e hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum,taa İstanbul dan kalk gel bana çay doldur,her zamanki gibi yine gözüme girdi.
Enver bey başınız sağolsun.
Bir müddet önce gittiğimde ıssızdı oraları. Bir su sesi, bir rüzgârdan ağaçların hışırtısı. Şenlendirmişsiniz oraları . Bir dahaki sefere keyfi paylaşmak ümidiyle.