Güzel bir kamp olmuş, biz gidemeyenlere fotoğraf ve yazılarıyla yapılan paylaşımlarla bu güzellikleri aktaran başta Levent bey olmak üzere tüm arkadaşlara teşekkürler...
Güzel bir kamp olmuş, biz gidemeyenlere fotoğraf ve yazılarıyla yapılan paylaşımlarla bu güzellikleri aktaran başta Levent bey olmak üzere tüm arkadaşlara teşekkürler...
arkadaslar bunlari gordukce imreniyorum inanin. turkiye ye gelip boylebir etkinlige katilmayi cok istiyorum. galiba benim geldigim tarihlerde boyle bir etkinligin olamiyacagini anladigimda da cok uzuluyorum.
belli olmaz şansa bir etkinlik yakalayabilirsiniz,
hiç bir şey olmazsa bile Maltepe de kamp yaparız,
geliş tarihiniz bellimi?
kenanyama' Alıntı:
Arkadaşlar
Gecikmemden dolayı özür diliyorum.
Özel nedenlerden dolayı siteyi ziyaret edemedim.
Bendeki fotoları ekliyorum.
Levent Bey'e vesile oluğu için bir daha teşekkürler.
Kenan YAMA
Dün gece rüyamda gördüm, Mayıstosböcüsü Bülent, Buralpdi Levent' çay servisi yapıyordu
Uyanınca etrafımda rüyamı anlattığım yakınlarım,"böyle bir şeyi anca rüyanda görürsün" dediler
Şaka bir yana uzakta olmaktan dolayı yine böyle harika bir etkinliğe katılamadıııkkk...
O güveç ne güzeldi kim bilir
Levent bize de bir bardak çay doldururdu, Ferhat da gece mehtabı izletirdi...
Elimizdekinin kıymetini bilmek çok önemli.
Paylaşımınız için teşekkür ederim
Dün gece rüyamda gördüm, Mayıstosböcüsü Bülent, Buralpdi Levent' çay servisi yapıyordu
Uyanınca etrafımda rüyamı anlattığım yakınlarım,"böyle bir şeyi anca rüyanda görürsün" dediler
Şaka bir yana uzakta olmaktan dolayı yine böyle harika bir etkinliğe katılamadıııkkk...
O güveç ne güzeldi kim bilir
Levent bize de bir bardak çay doldururdu, Ferhat da gece mehtabı izletirdi...
Elimizdekinin kıymetini bilmek çok önemli.
Paylaşımınız için teşekkür ederim
inan bana Haşmet hocam bu Bülent efsunlu(eşi'de bu tezimi destekliyor ),
inatla çay vermeyeceğim derken yine dayanamadık, çok mahsun bakıyordu ;D
işin kötüsü millet kameralarla hazır bekliyormuş,
görüşmek üzere, selamlar
bizler 29 Ekim'de tekrar gelelim diye konuştuk ama gerçekleşirmi bilemem, daha çok zaman var,
belki başka arkadaşlar gelebilir gezenbiliri takip edin gelecek olan arkadaş başlık açabilir,
selamlar
bizler 29 Ekim'de tekrar gelelim diye konuştuk ama gerçekleşirmi bilemem, daha çok zaman var,
belki başka arkadaşlar gelebilir gezenbiliri takip edin gelecek olan arkadaş başlık açabilir,
selamlar
Levent abi gezenbilir mesai saatim sabah 08.00 akşam 18.00 olarak devam ediyor hafta içleri
İnşallah yakın zamanda bir başlık olurda bende katılırım olmadı 29 ekim için gün sayalım