Ynt: Makaslı Arazi Aracı Avantaj mıdır?
TUĞSAN' Alıntı:
izlediğiniz videolardaki araçlar komple değişikliğe uğramış hatta sıfırdandan yapılandırılmış araçlardır.Türkiyede zaten bu şartlara uygun 1 yada 2 araç vardır.bu araçların maliyetleri ile 3 yada 4 araç almak mümkündür.tabiki hard off roadtan kastiniz özel olarak arabaları kırmak için planlanmış parkurlar ise haklısınız .ancak benim hard off roadtan anladığım camel tropy tarzında gerçek doğa şartlarında 1 noktadan 1 noktaya varmayı amaçlayan off road yarışlarıdır.bu tür yarışlar içinde gereken modifikasyonlar yapıldımı pajero bu işin üstesinden gelecek bir araçtır.
neyi nerden görmek istediğniz önemli...
ben de bunu söylüyorum bu değişime uğrayan markalara baktığınızda size bildik gelen hangisi? neden bu adamlar o namıdeğer pajeroyu kullanmıyor ...JEEP e para harcayan adam pajeroya gelince mi pinti oluyor...
offroad dediğimiz sizin le benim dediğim arasında bile inanılmaz farklılıklar olabiliyor...siz büyük araçların gerektiği uzun geziler tarzındaki camel trpoy gibi organizasynları seversiniz ve bu sizin için ofroad dır, benim için off-road farklı şeyleri ifade eder...
sonuç olarak off-road dedğimiz sporun da kendi içinde farklı bölümleri mevcuttur...
50cm kar ve altındaki 30 cm çamurda pajeronun pek şansı yoktur...çünkü yükseltemediğimiz için şase yere oturmaya mahkumdur...
pajeronun ve bağımsız süspansiyonlu araçların tek problemi bu denebilir...bu defektleri olmasa zaten pajero 3k 3,5 motor müthiş bir araç olurdu...ama ne yazıkki değil...
aşırı bozuk arazide kısa ve sert parkurlar için yazdım...
arazi aracı sabit aks sistemine sahip olmalıdır...
arazi aracı kolay yükseltilebilir olmalıdır..
mümkünse otomatik vites olmalıdır..
yedek parça sıkıntısı olmamalıdır..
bunlar bu işle kırıcı kaya tırmanışı, artikülasyon gerektiren parkurlar, derin çamur geçişleri vs vs gibi extreme koşullarda hazırlanan araçlar için olmazsa olmazlardır...pajero da bu listenin zaten olmazıdır...
bu konuyu da polemiğe dönüştüreceksiniz demiştim...değil mi!!!