Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Marmara Olta Balıkcıları Buluşması Ön Araştırma
abi ilk durumun aynısı herkes hava sogukolur kamp eziyetli olur falan diyo artık pazartesinekadar tarihi netleştirip kesinleştirmek gerek
evet ark sizleri bekliyoruz
kamp sıkıntılı oluyosa o zaman günübirlik bir etkinliğe dönüp sadece yer kararlaştırmak lazım balıktan ziyade biraz
offroad biraz muhabbet en çok ta yiyenbilir olacak sanırım
arkadaşlar üzülerek belirtmek isterim geçen cumartesi biliyorsunuz motoru kucaga aldım
pazartesi gününden beri yogun bi tempoyla sagolsun ahmet arkadaşımla beraber motorla ugraşıyoruz rektifiye aşaması taşlama vs derken şindide sibop yataklarına çelik yüssük yapıyoz hazır açılmışken işlemler uzadı anlıyacagınız
pazara yetişmeyecek gibi görünmekte genede bi gelişme olursa sizlere burdan bildiririm gezi tarihi ile ilgili burdan ilerleyen zamanlarda bilgi verilecek arkadaşlar
evet arkadaşlar bugün b.çekmece gölünün hazerfan havaalanı tarafına balıga gittim ve millet turnayı gözünden vurmuş göl turna kaynıyo arkadaşlar
ne yalan söyleyeyim bende bi kısmetsizlik var ben tutamadım 3 kamışla saat 12 den 20:00 kadar bişey tutamadım lakin ahmet atkadaşımız 1 turna aldı ve işin ilmini bilen arkadaşlar birçok turna tuttular bizim yanımızdan saat 12 de ben atmaya başlamadan giden arkadaşlar kova doldurmuşlar