Maşukiye - Kuzuyayla Off-Road Keşif Gezisi (13 - 14 Ekim 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,050
Ynt: 13 - 14 Ekim Maşukiye - Kuzuyayla Keşif Gezisi

IMG_8324.jpg

IMG_8316.jpg

IMG_8314.jpg

IMG_8312.jpg

IMG_8311.jpg

Etiketler

hakan ellerine sağlik
yanlız resimlerin hepsi açılmıyor acaba bende mi bir hata var ?

Merhaba aaaacayıp güzelmiş
Eşim Mustafa bayramda kahroldu haberiniz ola
resimleri görünce ben bile kıskandım insan haber verir ya biz bayanlar o kadar da nazik değiliz dir ;)

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim,sizlerle tanışmış olmaktan büyük mutluluk duydum.Sayenizde keyifli bir hafta sonu geçirerek bizim ufaklığıda aşılamış oldum:smiley:..Umarım dönüş yolculugunuz keyifli geçmiştir.Kandıra üzeri gitmek çok dogru bir karardı,zira ne otoban nede d100 sabaha kadar geçit vermemiş...Bu arada ben Hasan arkadaşımızı trene bıraktım sonrasını bilmiyorum..Umarım oda randevusuna yetişmiştir..

süper olmuş gezi be abicim tatildim ne güzel haberim olsaydı keşke tüh tamda kartepe dolayları karda yağmış dadından yenmezmiş :'( :'( :'(

rangerda ne güzel olmuş offroad kıyafetleriyle bende explorer'ımı yapsam acaba kısa pajero yerine bilmemki ::smiley: ::smiley: ::smiley:

kahrımdan ölürsem beni oraya (kartepeye) gömersiniz arkadaşlar olurmu :'( :'( :'(

Haberim olsaydı Bursadan katılırdım... :'(
Cidden keyifli olmuş...

Offroadın yanında doğa süper, resimler konuşuyo...

Yaaa Yücel ya... sizin LADA'yı römork yapmışlar, mal çekiyolarmış... öyle konuşuluyo yaa..bu işin aslı var mı ben inanmadım valla...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,972
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

Çevrimiçi üyeler