Maşukiye - Kuzuyayla Off-Road Keşif Gezisi (13 - 14 Ekim 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,016

Etiketler
Ynt: 13 - 14 Ekim Maşukiye - Kuzuyayla Keşif Gezisi

Valla sizi bilmem ama ben cumayı iple çekiyorum çünkü arkamızdan kar 20 cm tutmuş.Çıkıp bir turlamam lazım,senenin ilk karı.Umarım erimez hemen..Gerçi bugün hava çok güzeldi ama ne gösterir hafta sonu bilmem..

Transporter' Alıntı:
Valla sizi bilmem ama ben cumayı iple çekiyorum çünkü arkamızdan kar 20 cm tutmuş.Çıkıp bir turlamam lazım,senenin ilk karı.Umarım erimez hemen..Gerçi bugün hava çok güzeldi ama ne gösterir hafta sonu bilmem..
birden abi erimezse ve işler müsade ederse bende gelirim abi 20cm olmuşmu kar vaybe keşke dün gitseydim tatildim tüh.

Bayramda İstanbul dışındaydım, bügün geldim bir nefeste forumu inceledim...
Mükemmel hatta ultra enfes bir gezi olmuş....Resimler ve doğa harika ...Hakan deklanşörüne sağlık.. :smiley:

Kekik ve kuzu mükemmel bir bütünlük ve bunların toplamının midemizdeki hali...

Valla düşünmesi bilen çok keyifli yaww...

Birden abi; sen kuzuyu şimdiden ayırttır kenara; hatta bi kaç şişe de aslan sütünü kara göm. Benim makina da Allah zeval vermezse yarın çıkacak. Cumartesi öğleden sonra yanında olabilmek için ben arkadaşları organize etmeye başlıyorum haberin ola... Bu arada Sarp' a selam; öp benim için onu da... Şu dev Kafkas Avşar ağasını da bu sefer zirveye çıkarttırıver abi yaa; o gün göremedim kocaoğlanı, içimde uhde kaldı ya...

Okey Cuma netleştirelim..Ben bir kar durumuna bakayım bu akşam geçecegim İzmite..

Arkadaşlar, o kar haftasonuna pek kalmaz gibi geliyor bana, cuma günü şiddetli bir lodos bekleniyor ardından da çok şiddetli yağmur

Görüntülere bakınca, sizin adınıza en az sizler kadar sevindik arkadaşlar...
Evvelki hafta yaptığınız gezi düşman çatlatan cinstendi. Bu haftaki, dostları da çatlataçak!...
Darısı başımıza...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler