<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 81710" data-quote="omnitemporal" data-source="post: 1488465"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1488465"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1488465">omnitemporal' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Şu anki fiyatı 30 bin<br />
O1 belgesi almak için ayrıca 2 bin tl isteniyor<br />
Orhan ustayla bende konuştum<br />
Artan döviz kurları nedeniyle kullandığı tüm malzemelerin,özellikle de alko alt yapı fiyatları iki katına çıkması nedeniyle bu fiyatın altında satarsa zarar edeceğini belirtti<br />
Bence haklı<br />
Geçen yıl 57 bin tl ye aldığımız renault clio aracın sıfırı 118 bin tl ye çıkmış<br />
Malesef ekonomik durumlar kötüye gidiyor<br />
Diğer bütün karavan üreticileri de artış yaptı<br />
Yapmak zorundalar<br />
Herşeye rağmen may 3.60 halen var olan yerli karavanlar içinde bence hala en iyi seçenek<br />
<a href="https://www.gezenbilir.com/forum/uye/51383/" class="username" data-xf-init="member-tooltip" data-user-id="51383" data-username="@AKMühendis">@AKMühendis</a> böyle düşünmez ama<br />
<br />
<br />
LG-K220 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Kesinlikle hakli,daha fazlasını bile yapabilirdi bu şartlarda. Benim bütçemin üstüne çikti ama hala resimlerine bakmak, hayal kurmak bile güzel. İnşallah isteyen herkese nasip olur da sağlıkla keyifle kullanırız.<br />
Oturma grubunun 3 tarafli camı var diye biliyorum. Fotoğraflar o yönde.</div>