Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gazi sezer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 757
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 116,197

Etiketler
Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

koportacı Muzaffer ustadan çıktık, Karizma oto elektrik gidiyoruz kivrem kulanıyor bende takip ediyorum fotoları çekiyorum.

IMG_0893.jpg

IMG_0888.jpg

IMG_0889.jpg

IMG_0891.jpg

IMG_0892.jpg

gazi abi yapılırken görmek kısmet olmadı ama araç çok güzel olmuş gezilerde görüşmek dileğiyle hayırlı uğurlu olsun

bugün çok yaruldum, kaportacıdan elektrikciye taşınmak düşündüğüm gibi kolay olmadı, aracı aldığımızda üzerinde kar tipi lastikler vardı ve iç lastik takılıyordu kullanışlı olmayacağı için dubleks yapalım dedik ve 10 gün öncesinden sibob gettirtik, cantların boyama aşamasıda dubleks olur dedik; kivrem lastikci gönderdi lastikleri söktüler araba takozda lastikci cantları sökücp getirecek cantlar boyanacak( cantlar iç dış boyansın diye söktürdüm ) lastikcinin elemanı demezmi abi bu lastikler dubleks olmaz.! üzerindekiler 750 ye 16 kar tipi kamyonet sınıfı,ben nereden bileyim dubleks ayrı iç lastikli ayrı;

Gazi abi iyi akşamlar araç çok güzel oluyor lastikler normalde bizdekilerde hep dubleks galiba eski modeller iç lastikli siz lastiği değiştirirseniz bence orjinal ölçüsünde takın farklı lastikler defendere hiç iyi gelmiyor arazi tipi çok güzel desenli lastikler var.

gazi sezer' Alıntı:
selam,
Orhan bıyıklı arkadaş 6x6 nasıl duruyor ama bir gün bir yerlerde yolumuzun kesişmesi dileği ile.
inşallah, 2 gündür hayalimde senin 6x6 yı modifiye ediyorum.

bir kaç lastikciye baktım kar tipi 4x4 dubleks lastik alayım diye istediğim gibi dişleri olan lastikte yok, bir an önce karar vermek gerekiyordu kaportacı lastikleri takıp götün elektrikciye diyor; lastik işlerimi yaptırdığım çocukluğundan beri bu işin içinde olan Mevlut diye bir arkadaşa durumu anlattım, cant ve lastiği görmesi gerektiğini görüncede yanakları etli olur diyerek taktı ve şişirdi kontrolden de geçti çok güzel oldu, daha önce hiç denemediğini kart tipi kamyon lastik gurubunu dubleks yapmayı başardı.

gazi sezer' Alıntı:
bir kaç lastikciye baktım kar tipi 4x4 dubleks lastik alayım diye istediğim gibi dişleri olan lastikte yok, bir an önce karar vermek gerekiyordu kaportacı lastikleri takıp götün elektrikciye diyor; lastik işlerimi yaptırdığım çocukluğundan beri bu işin içinde olan Mevlut diye bir arkadaşa durumu anlattım, cant ve lastiği görmesi gerektiğini görüncede yanakları etli olur diyerek taktı ve şişirdi kontrolden de geçti çok güzel oldu, daha önce hiç denemediğini kart tipi kamyon lastik gurubunu dubleks yapmayı başardı.
Bir sakatlık cıkmaz dimi.

tuğrul arkadaşım selam, araştırmaya zamanım kalmadığı için yaşadım bunları söylediğiniz gbi lastik bulacağım mutlaka, bu lastiklerin fotoları yayınlarım sonra, benim hoşuma gitti dışleri hoş duruyor, denemiş olduk şimdilik güzelde oldu

gazi sezer' Alıntı:
bugün çok yaruldum, kaportacıdan elektrikciye taşınmak düşündüğüm gibi kolay olmadı, aracı aldığımızda üzerinde kar tipi lastikler vardı ve iç lastik takılıyordu kullanışlı olmayacağı için dubleks yapalım dedik ve 10 gün öncesinden sibob gettirtik, cantların boyama aşamasıda dubleks olur dedik; kivrem lastikci gönderdi lastikleri söktüler araba takozda lastikci cantları sökücp getirecek cantlar boyanacak( cantlar iç dış boyansın diye söktürdüm ) lastikcinin elemanı demezmi abi bu lastikler dubleks olmaz.! üzerindekiler 750 ye 16 kar tipi kamyonet sınıfı,ben nereden bileyim dubleks ayrı iç lastikli ayrı;

aracınızın yapılışını baştan beri izliyorum çok güzel oluyor gönlünüze göre olsun. Lastik konusunda servisler kısmında insa turbo lastiklerinin resimleri var bir inceleyin isterseniz :smiley: kolay gelsin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR