Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gazi sezer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 757
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 98,119
Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

gazi abinin bijonlar için yaptığı sıkı pazarlığın canlı tanığı olmak güzeldi. işede yaradı %40 iskonto :D abi sen bizim şirkette satınalmacılık yapsan karımız bayağı artar ;D benim açımdan fikirlerimini aracında uygulama isteğin ve sanada mantıklı gelmesi en güzeli. senin araç bizlerinde defendera yönelebilmemiz için referans oluyor. boyadan çıktından sonra araç kendini bulacak, bekliyoruz sonuçları.
 

Etiketler
Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

sağol Bora düşünceleerine katılıyorum,Hamdi sezer diye bir üye var senden önceki mesaj atan aracın sahibi o kişi abim olur kendisi yurt dışında.
 

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

çayırağası bilgisayarımda artalan o resim gerçekten çeken güzel çekmiş,sen fotografmakinesını getir ben sana öyle pozlar çekerim sen kullanırken
 






Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

evet giriş yazısındada bahsetiğim gibi abim (üye adı)Hamdi SEZER git al demesi üzerine trabzon'a telefon açtım Burhan diye bir kişi ile görüştüm (Gözde otomotiv) sahibi, arkadaş ne olur dedim bu aracın son fiyatı biz almayı düşünüyoruz. 1000 tl daha ikram edeceğini söyledi aracın yürüyenin iyi olduğunu genel kaportanında iyi olduğunu aracın kendisine takasla geçtiğini ve sahibinin Trabzon İzmir arası gidip geldiğini söylemesi üzerine, aracı bizde alıp kara yolu ile trabzon'dan Mersin'e gelebileceğimizi düşünerek karar verdim gitmeye.
 


Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

o kadar samimi konuşuyorduki Burhan bey her söylediğini inanmıştım,hiç vakit kaybetmeden kivrem Ahmet'i aradım Trabzon'a gidiyoruz dedim, cevap olarak kendisine borcumuz oluğunu belki oralarda ödersiniz açıklaması ile birlikte, ne zaman dersen kardeş demesi üzerine, perşembe gününe 17:20 ucak biletlerini aldım, başka güne Adana Trabzon'a direkt yok mecburen birazda akşamına hamsi yeriz, bakarsın kivreme olan borcumuzu öderiz düşüncesi ile Golf tdi otomatik gümüş gri arabamla kivremide aldım havaalanı yolunu tuttuk.
 




Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

bizi nelerin beklediğini bilmeden abim Hamdi SEZER'nin tutkusu uğruna düşdük yollara, Mersin Adana Havaalanı 50 dk işlemelerin yapılmasından sanra uçağa bindik, bu arada kivrem Ahmet devamlı tekrar tekrar hatırlatıyor gardaş borc Hamdi abininde borcu mutlaka ödeyin diye, kivremde haklı ucağın trabzon uçağıı olduğu komşu ülke ırklarından kişileride görünce belli oldu ,alacağı aklından hiç gitmiyor,defender virusünede kapılmamışız ne konuşalım borçtan bahsediyoruz.bu arada kivrem uçakta kendine rakı söyledi bende her zamanki gibi miller içtim ve saat 19:30 gibi havaalanına indik, Burhan bey bizi havaalında belinde 14'lü ile karşıladı,kırıkkale tabanca ve Remington yivli tüfek sahibi olarak çok memnun oldum.
 

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

havaalanındaki sıcak karşılamadan sonra Burhan Bey'e abi diye hitap etmeye başladım, 1.90 boylarında kalıplı,misafirferver çok sevimli bir abi imajı yarattı bende,Mercedes vito arabası ile aldı bizi, önce bir defender görün isterseniz dedi.-------------------- çocuğu dershaneye götürmeyi unuttum byeeeeeeeeeeeeeee....
 

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

gazi abi dün işlerim uzadı arayamadım güzel gün geçirmişsiniz ilk fırsatta görüşmek üzere
 





Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

Galeri dükkanı bulvar üzerinde güzel bir yer şuan hatırlamıyorum bulvarın adını,ve ilk karşılaşma anı geldi işte ilk aşk dedikleri bu olsagerek araba o kadar lüks aracın içinde öyle güzel gözüküyorduki anlatamam, defender çok beğenmiştik ama belli etmememeye çalıışıyorduk,kolay değil içimizde volkanı hissettirmemek, kısacası aşık oldum arabaya yanında çalışan ama şuan ismini hatırlamadığım (ama facebook'da Mersin'li bir kızla yazışıyormuş onu unutmadım) bir arkadaş isterseniz bir tur atalım dedi ve kivrem direksiyona geçti sanki kırk yıldır defender kullanıyormuşcasına yakışmıştı kendisine,bir kaç trabzon'nun yokuşuna doğrdu kullandı kendimi bir apartmanın üst kat balkonunda gibi hissediyordum,anlamıştım deden sahibinden.com'da trabzon bölgesinde neden bu kadar çok bu araçtan diye.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,471
Mesajlar
1,518,421
Kayıtlı Üye Sayımız
172,124
Kaydolan Son Üyemiz
paramana

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst