Mobidik Ile Moto-solo Gezilerim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 197
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,775

Etiketler

Bugün Mobidik'imle Demetevler'deki Terzime gidip geldik. Yeni pantolon paçaları tamam. Sağol Mobidik. Yol arkadaşı.

Bugün vatandaşlık görevimi yapıp oyumu kullandıktan sonra yine motorumla solo Angara caddelerine çıktım. Dolaştım.

Bugün Mobidikle Podium AVM köfteci Yusuf'a gittim. Sonra da bir tur atıp eve döndüm uzun süreli bir sürüş yapamadım.

Bugün de Mobidik'imle Angara caddelerinde dolaştım. Sona doğru yağmur yağdı. Biraz da yağmurda sürüp eve geldim.

Hayırlı olsun, Superlight çok güzel motor. Benim de radarımda. Belki ben de alırım ilerde.
Tekeriniz düz bassın. Güzel güzel gezmelerde kullanılsın inşallah!.
Sağol arkadaşım,sana da kazasız belasız sürüşler
125 cc altı B sınıfı ehliyet ile kullanılacak dediler,inşallah olur,yoksa a2 ehliyet kursuna gideceğim

Bugün Mobidik ile azıcık çıkıp dolaştım. Bir eczane işinmi hallettim. Hava zaman zaman kapıyor. Yağmur yağabilir.

Bugün Mobidik'le gezdik biraz ancak çok geç ve zor çalıştı. Neden böyle oldu bilmiyorum. Tek marşta çalışan bir motordu. Akümüz daha gelmedi. Ayak marşıyla çalışıyoruz...

Bugün Mobidik'imin aküsü değişti ve nihayet çalıştı. Keyifli bir tur attık. Onun yaşattığı keyif bambaşka...

SON KONULAR - FORUM