Mobil Uygulamalar İçin GPS Haritaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan reha Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,141

Etiketler
Ynt: Mobil Uygulamalar İçin GPS Haritaları

Merhabalar,

Geçen hafta kendime bir Nokia N70 ve Holux GPSlim 240 aldım. Çeşitli programlar yükledim fakat çoğu Trial program.
Phone2GEarth programıyla yaptığım denemeler oldukça başarılı sonuçlar verdi. Telefonda kaydettiğim KML dosyasını Google Earth'de açınca geçtiğim güzergahları çok net biçimde görebildim. Fakat birşey dikkatimi çekti. Otomobil ile gittiğimde izlediğim güzergahı daha kalın ve düz bir çizgi halinde gösterirken, yürüyerek izlediğim güzergahı daha ince ve zigzaglar şeklinde gösterdi. Acaba kaydetme frekansının bununla bir ilgisi olabilir mi?
Bunun haricinde notebook ile yaptığım denemede Goops programı çok başarılı bir sonuç verdi. Sadece GE'de ilerlediğim anda haritanın da değişmesini bekledim fakat bu olmadı. Ama daha sonra GOOPS'un kaydettiği dosyayı açtığımda hız değişimlerimi de renkli olarak gösteren çizgi ortaya çıktı.

photo

İlave olarak sizin tavsiye edebileceğiniz Symbian S60 için bir program var mı?

Saygılar

Selamlar,
bir de Vito'nun SmartMap diye bir programi var (sanirim 23USD ve 15 gun trial) ve turkiye haritasi da 4USD.. selamlar, reha

Reha merhaba
aynı cihaza (garmin etrex legend hcx) sahip olduğun için soruyorum acaba bilgin varmı?
İtalya haritası arıyorum bayrama kadar yüklemek istiyorum ama nette bulup uyarlayamadım...

Selamlar,
harita bende var.. ama maalesef 4.1GB buyuklugunde ;-( nasil size ulastirsam? selamlar, reha

not: ben bayramda roma da olacagim, yoksa sizlerde mi?

Rehacım benim oğlum ve gelinim gidecek te onlara verecektim.
Dvd ile yollama imkanın varsa olur.
Yahu bunun için kaç gb micro sd kullanıyorsun?
Amma büyükmüş :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR