Motor ile Tekirdağ Ganos Dağında Kamp ( 06 - 07 Ağustos 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan korbaba Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,771

korbaba

Ana Kamp
Web
www.yolbizibekler.com
Merhaba,
motorla Ganos dağına gitmeyi düşünüyorum bu cmts. Bir gece kamp atıp ertesi gün pazar geri döneceğim.
Güzergah İstanbul-Tekirdağ sonra sahilden Kumbağ-Uçmakdere. Uçmakdere'de yemek molası sonra Yeniköyden yukarıya Ganos dağına.
Hoş sohbet ve uyumlu olan herkes kardeşimdir. Bana eşlik etmek isteyen varsa beklerim.

Selamlar

Not: Konu hem motor hem kamp olunca insan şaşırıyor nereye yazacağını. Aynı yazıyı motosiklet forumuna da yazdım :smiley:

Ganos dağı - paraşüt atlama ve kamp yeri

Etiketler
Ynt: Motor ile Tekirdağ Ganos Dağında Kamp ( 06 - 07 Ağustos 2011)

Bu hafta sonu doğa sporları kulübünün yeniköyde gece yürüyüşü var.
Güzargah olarak kumbağ-yeniköy-uçmakdere yolunu kullanmanı tavsiye etmem.
Tekirdağ-Barbaros-Naip-Mermer-Yeniköy-Uçmakdere güzargahı hem daha güzel ve keyifli, hemde sıkıntı yaratmaz.
İyi geziler.

Bilgi için teşekkürler. O yolu defalarca teptiğim için toprak yol olduğunu biliyorum. Sahilden Yeniköy sapağına kadar bozuk. Maceracı biri olduğum için sorun olmuyor ;D Dönüşte dediğiniz Naip yolundan döneceğim.

Selamlar

Etkinlikler Sayfasında açmanız daha doğru olurdu.

Etkinlikler - > Doğa Sporları Bölümüne taşıyorum.

Merhaba,
geç de olsa gezi hk. birkaç not yazıyım dedim.. Ganos dağına çıktık manzara keyifliydi. Paraşütçülerin atladığı tepedeydik. Biraz bişeyler atıştırdıktan sonra Uçmakdere köyüne indik, biraz yürüyüş biraz foto çektikten sonra paraşütçülerin iniş yaptığı sahilde kamp attık. Keyifli bir gün, keyifli bir kamptı. Bir dahakine daha çok katılım bekliyorum.. Görüşmek dileğiyle.
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

K01_7158.JPG

K01_7160.JPG

K01_7168.JPG

K01_7173.JPG

K01_7175.JPG

Daha fazla görsel rica ediyoruz bir daha ki etkinliğinizden :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,985
Kayıtlı Üye Sayımız
166,733
Kaydolan Son Üyemiz
kayin

SON KONULAR

Geri