ne yapacaz arkadaşlar bu sigortacıları bir yol gösterin

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaan2002 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,379

kaan2002

2010 ACTYONG 4X2 OTOMATİK
arkadaşlar 2010 model almış olduğum actyong suv aracımın 1. yılı dolmak üzere haliyle kasko sigortası geldi çattı kaskoculardan teklif alıyorum 750 den tutun da 1300 e kadar ama anlaşamadığımız konu şu araçta bulunan dvd-tv-navigasyon sisitemi ben aracı 0 KM bayiden satın aldığımda üzerinde takılı idi bana fatura daaracın satış faurasını bana verdiler ben o faturayı da kaybettim fotokopisini bayiden istedim 40 dereden su getirdiler alamadım fotokopi kaskocularda aracın faturasında varsa çalındığında öderiz diyorlar fatura olmadığı içinde ben birşey diyemiyorum yoksa ek teminat vermeniz gerkir diyorlar bedel olarak da 1750 tl değer biçiliyor ve kasko toplamını buda 250 tl civarında artırıyor sizler kasko yaptırıken bu işi nasıl yaptırdınız aracın orjinalinde (yani ben bayiden 0 km olarak aldığımda üzerinde idi)olarakmı göstermeliyim yoksa ek teminatmı yatırmalıyım yardımcı olursanız sevinirim

Etiketler
Ynt: ne yapacaz arkadaşlar bu sigortacıları bir yol gösterin

kaskoda ek değer göstermede fiyat farkının bu kadar çıkmaması lazım. bende aracımdaki bagaj kapatmasını ve çeki demirini kaskoya işlettim v bedel olarak ikisini 4000 TL gösterdim. aracım 2011 model ve kasko fiyatı 880 tl... 4000 TLlik ek teminattan dolayı 45-50 lira anca oynadı fiyat...

Bunlar bahane. Kendileri yapmış oldukları hesaplarda bu tür ilaveleri aslında pek ciddiye almıyorlar çünkü aracın çalınması ya da perte çıkması olasılığı kaza yapması olasığınına kıyasla düşük bir olasılık olarak değerlendiriliyor. İş pazarlığa gelice fiyat yükseltmek için iyi bir bahane.

alpperr' Alıntı:
kaskoda ek değer göstermede fiyat farkının bu kadar çıkmaması lazım. bende aracımdaki bagaj kapatmasını ve çeki demirini kaskoya işlettim v bedel olarak ikisini 4000 TL gösterdim. aracım 2011 model ve kasko fiyatı 880 tl... 4000 TLlik ek teminattan dolayı 45-50 lira anca oynadı fiyat...

ben geri görüş kamerası ile park sensörünü aldıktan sonra takdırdım bunların bedeli olarak da 1000 tl gösterildi kaskaya artısı 100 tl oldu senin 4000 tl bedel nasıl 45-50 oynadı bilmiyorum fiba sigorta benimki en ucuz onlara diye onlara yaptırdım

Google'a araç Kasko bedel listesi yazın 2011 bedellerine bir göz atın 8-10 tane Actyon sports cesiti var Actyon sports olup (2008 4x4) 29.200e de var 36.000tl olan da var iste bu donanım farkından çıkıyor sanzuman deri koltuk navigasyon vb gibi standarda ek olan donanımlar için araç Kasko bedeli 36bin oluyor ve siz bu yüzden 750tl oduyosunuz en düşük bedelden yaptırsanız 600odersiniz dolayısıyla bence başka bir duyulmuş firmayla anlasın aracın standart donanımı için ek para ödemeyin! Bu sununla aynıdır kaza yaptınız lastik koptu sse hani bunun faturası?
Ama aracınıza Ssangyong harici bir navigasyon yasa zaten geri görüş kamerası taktirmisiniz bunu ek olarak göstermelisiniz ben 4000tl lik ses sistemi için 65tl fark oduyorum bir mac sene evvel

şahsuvarğluna mail attım ardanan 1 gün geçmeden bayi beni aradı ve bana dediği şu sen alırken sana kesmiş olduğumuz faturayı bulamıyoruz ancak şunu yapabiliriz pert olmuş bir aracımız var onun faturasını senin kaskondan önceki tarihe keseriz dediler böyle bir şey olurmu yaff nasıl bayi anlayışı bu sen dosyalamıyormusun sattığın araçlara ait faturaları 1 ayda kaç araç satıtorsun bayi olarak her gün 1 tane satsan 30 günde 30 eder 2010 ocak ayının kesilmiş faturalarını bulmak bu kadarmı zorr sinir etti beni mersin bayisi eğer bir sıkıntı olsun inanın mahkemeye verecem bunları ve bana bayi diyorki siz şahsuvar oğluna mail atmışsınız tekrar mail atıp sorunum giderildi dermisiniz diyor ulen sorunu gidermedinki adamlara mail atayım

prokopi' Alıntı:
Google'a araç Kasko bedel listesi yazın 2011 bedellerine bir göz atın 8-10 tane Actyon sports cesiti var Actyon sports olup (2008 4x4) 29.200e de var 36.000tl olan da var iste bu donanım farkından çıkıyor sanzuman deri koltuk navigasyon vb gibi standarda ek olan donanımlar için araç Kasko bedeli 36bin oluyor ve siz bu yüzden 750tl oduyosunuz en düşük bedelden yaptırsanız 600odersiniz dolayısıyla bence başka bir duyulmuş firmayla anlasın aracın standart donanımı için ek para ödemeyin! Bu sununla aynıdır kaza yaptınız lastik koptu sse hani bunun faturası?
Ama aracınıza Ssangyong harici bir navigasyon yasa zaten geri görüş kamerası taktirmisiniz bunu ek olarak göstermelisiniz ben 4000tl lik ses sistemi için 65tl fark oduyorum bir mac sene evvel

kaan2002' Alıntı:
arkadaşlar 2010 model almış olduğum actyong suv aracımın 1. yılı dolmak üzere haliyle kasko sigortası geldi çattı kaskoculardan teklif alıyorum 750 den tutun da 1300 e kadar ama anlaşamadığımız konu şu araçta bulunan dvd-tv-navigasyon sisitemi ben aracı 0 KM bayiden satın aldığımda üzerinde takılı idi bana fatura daaracın satış faurasını bana verdiler ben o faturayı da kaybettim fotokopisini bayiden istedim 40 dereden su getirdiler alamadım fotokopi kaskocularda aracın faturasında varsa çalındığında öderiz diyorlar fatura olmadığı içinde ben birşey diyemiyorum yoksa ek teminat vermeniz gerkir diyorlar bedel olarak da 1750 tl değer biçiliyor ve kasko toplamını buda 250 tl civarında artırıyor sizler kasko yaptırıken bu işi nasıl yaptırdınız aracın orjinalinde (yani ben bayiden 0 km olarak aldığımda üzerinde idi)olarakmı göstermeliyim yoksa ek teminatmı yatırmalıyım yardımcı olursanız sevinirim

aracınızdaki aksesuarları beyan ederek kaskoya dahil edebilirsiniz bunun için bir miktar pirim ödemeniz gerekebilir ama buda çok fazla olmasa gerek

sportların trafik sigortası ne kadar satış sitesinde 1072 tl vermiş doğrumudur.

suat54' Alıntı:
sportların trafik sigortası ne kadar satış sitesinde 1072 tl vermiş doğrumudur.

trafik sigortası 120 tl falan 1072 neki acaba vergi artı sigorta olmasın o ?

Maalesef trafik sigortası serbest bırakıldığından beri Actyon Sports'ların fiyatı uçtu. 2010'da 300 TL, 2011'de 1.050 TL ödedim. Bu yıl 1.500 lira civarında fiyat çıkarttılar. Kaskom 900 küsür tutuyor. Trafik sigortam 1.000 küsür.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR