Nihayet kavuştum DEFENDER'ıma

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sertem41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 181
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,239
Ynt: Nihayet kavuştum DEFENDER'ıma

Merhaba
Serhat heyecanını ve mutluluğunu paylaşmak istedim :smiley:
Selamlar

Etiketler

Selam Tertip ;D,

O konu başlığında cevap vermek istemediğim için buradan cevaplıyorum:

Bayramda gönderdiğin maili ve ek dosyaları aldım fakat bazıları problemli, açılmıyor ve hata veriyor. Açılanlardan: Camel Trophy, Camel Active ve Land Rover var. Bunlardan bastıracağım ama, bayram sonrası okul biraz yoğun, toparlamam gereken işler var. Bu işleri bir toparlayayım, bastıracağım birer takım.

Haber veririm,

Barış

suyabatmaz' Alıntı:
Selam Tertip ;D,

O konu başlığında cevap vermek istemediğim için buradan cevaplıyorum:

Bayramda gönderdiğin maili ve ek dosyaları aldım fakat bazıları problemli, açılmıyor ve hata veriyor. Açılanlardan: Camel Trophy, Camel Active ve Land Rover var. Bunlardan bastıracağım ama, bayram sonrası okul biraz yoğun, toparlamam gereken işler var. Bu işleri bir toparlayayım, bastıracağım birer takım.

Haber veririm,

Barış

Selam Barış;

Anladım tamamdır, birde world dosyası ile gönderdiklerim vardı, onlar da işe yarar değil mi? Yoksa yaramaz mı?

Taha merhaba;

Sanada göndereyim mi, herhangi bir yerde işine yarayanı bastırır yapıştırısın.

İyi olur valla. Bende arkadaşıma bir logo yaptırmayı düşünüyorum. Biraz nazldır ama çok güzel işler çıkarır. İkna olurda yaparsa paylaşırım.

Arkadaşlar mail adreslerinize gönderdim logoları, daha henüz ben de bastırmadım.

Daha oraya gelmedi sıra.

Selamlar.

Namık Kemal Bey size de merhaba bu arada, hoşgeldiniz aramıza.

Trabzona sevgiler saygılar.

sertem41' Alıntı:
Namık Kemal Bey size de merhaba bu arada, hoşgeldiniz aramıza.

Trabzona sevgiler saygılar.

teşekkür ederim.selamınız başım üstüne. :smiley:

bu arada sizde aramıza hoş geldiniz.kusura bakmayın biraz geç oldu ama özür dilerim... ;) ;) ;)

gomera' Alıntı:
teşekkür ederim.selamınız başım üstüne. :smiley:

bu arada sizde aramıza hoş geldiniz.kusura bakmayın biraz geç oldu ama özür dilerim... ;) ;) ;)

Bende çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, umarım bundan sonra daha sık görüşürüz, bu arada mail attım logoları bilginiz olsun.

Saygılar.

Namık bey sizdemi Trabzondasınız? logolara teşekkürler ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR