Ynt: Ömerli Gölü Kıyısındaki Katliam İçin Etkinlik?
insallah dostum insalah bu ara işlerim biraz yogun bi rahatlim arastırıyorum zaten bi enkaz bulabilirsem bu arada sizinde gözünüze takılırsa biryerlerde . HA BİRDE KENDİSİ İCİN YAPTIRMAK İSTEYEN OLURSA ONUDA ZEVKLE YAPARIZ araclar cok guzel
arkadaslar yeni bir gezi programı yapıyoruz hadi katılımlar bekliyorum aydos tepesinde yine sucuk mangal ve kardan heykeller yapalım cocuklugumuzu hatırlayalım KONUMUZ AKTVİTELERDE HADİ KARDAN ADAM YAPALIM
Vay be kuzne ben de Aydos a bir gezi planlıyorken sizi daha erken davrandınız.Neyse bir cıkalım olmadaı tekrarlarız.İnşaallah bir aksilik olmaz katılırız.o halde hemen sıralayalım ve yazalım isimleri.selamlar.
Arayan ,soran ,gelen, giden yok.Sabah Aydos a güneyden bakyığımda ağaclar dahi karlı görünüyordu.Tahminen kuzeyden gelen rüzgar,toz halindeki karı savurdu ve aağaclar tepeden aşağı beyazlanmışlardı.Fakat bugünkü hava böyle giderse kar falan ortada kalmayabilir.selamlar ve iyi paylaşımlar.
Tek başına off road her zaman tehlikelidir,olası bir durum çıkılmaz olur,METE bey i kutlarım bende
arazinin çok ağır olması sizi çok zor durumda bırakırdı...
saygılar