<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Orman Yolundan Gerede - Yenice Ormanları Denemesi</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="Monti" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
Monti' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Cok tesekkurler Ömer bey. İnceleyeceğim ayrıca sn. Veykarın dediği gibi android uygulamalı telefonlarada bakacağım. Ben halen Nokia nın 4-5 senelik bi modelini kullanıyorum ;D ;D ;D ama navigasyonu var ve şehir içi çok kez işime yaradı.<br />
<br />
Bu arada sevgili Burak disdis ede spor hayatında başarılar diliyorum. benimde sizinle adaş 2.5 yaşında bir oğlum var ve benim motora çok meraklı. Zamanı gelince onuda motocrossa başlatcaz heralde. tavsiyeleriniz varmıdır? ??? ??? 8) 8) 8)
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Sn Monti, Burak benim yiğenim, öncelikle temennileriniz için çok teşekkür ederim onun adına.<br />
Motokros olayına gelince kendisi hasbel kader tanıştı bu spor ile babasının (Abimin) bulunduğu ortamlarda ki Motor kullanan insanlarla sohbeti sonucu, yiğenime motor almaya karar verdi,(bunun en büyük nedenlerinden birisi de bilgisayara olan bağımlılığı ortadan kaldırmak) İlk motor ile kullanmayı pekiştirdikten sonra, bu işi bilenler tarafından stili ve kullanımı beğenilmesi sonucu, daha ileri seviye motor alarak yarış hayatına başladı.<br />
Bundan sonrasını özel mi yazmak gerekir bilmiyorum ama ben pek camianın içerisinde olmadığım halde duyduklarım ile ,Ankara da Motokross olayı bir kaç kişinin elinde olduğunu soyleyebilirim, eğer maddi imkanlarınız kısıtlı ise bir yerlere gelmek gerçekten çok zor, federasyonun genç sporculara hiç bir faydası ve yarattığı imkan yok, yiğenimde Ankara da sayılı motokross çulardan olmasına rağmen, emekli memur aile çocuğu olması nedeni ile yeterli derece (Bilindiği üzere pahalı bir spor) antreman yapamamakta, kanımca ileride Türkiye yi iyi temsil edebilecek kapasite de olmasına rağmen, en çok ehliyet alıp, sizin gibi doğaya kendini atıncaya kadar, yarışmaları bırakmak zorunda kalacak diye düşünüyorum.Ankara daki kuluplerde bir ekip ruhu olmadığını, yarışlarda teknik ve taktik açıdan tamamen sporcunun yanlız kaldığını, eğer sizden büyük ve tecrübeli abilerinizle aranız iyi ise onlardan alacağınız ufak tuyolarla yarışları tamamlamaya çalışıyrosunuz.Bir çok kurum ve kuruluşa müracaat etmemize rağmen genç çocuklara maalesef sponsor desteği yok.Kafanızı ağrıtmayayım,Kısaca çok güzel bir spor ama maddi imkanlarınız el veriyorsa bu işin içine girin derim.<br />
Selamlar.</div>