otomatik vites nasıldır?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan isobel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 87
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,059

Etiketler
Ynt: otomatik vites nasıldır?

inşallah... bir şeyi kafanıza taktınızmı gerisi gelir zaten.. iyi araştırın.. pazarlık edin.. unutmayın noter di.. ruhsattı derken 500 TL gidecek.. vizesi yapılmış tercih edin.. birde vize masrafı olmasın.. ve.. aldıgınız her arabayı illaki bakım a götüreceksiniz.. yagıydı-filtreler- balatalar derken... en az 500 de öyle koyun... birde trigel ne zaman degişmiş.. bu önemli.. bir triger degişimi en az markasına göre 300-750 arasında olabilir..... lastiklere ne kadar güvenirsiniz oda ayrı konu.. birde 4 lastik olaya dahil olursa.. en az 750 de ona sayın... arabanmı var derdin var.. demedi deme ;D

isobel' Alıntı:
zaten Vitara diye yola çıktım ama Feroza ve Frontera aklımı karıştırdı açıkçası. Gene de sanki Vitara her zaman gözdem olacak:smiley:
fronterayı bilmem ama ferozada çok sağlam ve sempatik bir araç araziside çok iyi

zirvelerin sesi' Alıntı:
inşallah... bir şeyi kafanıza taktınızmı gerisi gelir zaten.. iyi araştırın.. pazarlık edin.. unutmayın noter di.. ruhsattı derken 500 TL gidecek.. vizesi yapılmış tercih edin.. birde vize masrafı olmasın.. ve.. aldıgınız her arabayı illaki bakım a götüreceksiniz.. yagıydı-filtreler- balatalar derken... en az 500 de öyle koyun... birde trigel ne zaman degişmiş.. bu önemli.. bir triger degişimi en az markasına göre 300-750 arasında olabilir..... lastiklere ne kadar güvenirsiniz oda ayrı konu.. birde 4 lastik olaya dahil olursa.. en az 750 de ona sayın... arabanmı var derdin var.. demedi deme ;D

kesinlikle katılıyorum.Şu an satışa çıkardığım araçtan örnek verirsem.son 6 ayda yaptırdıkları m 150000 de triger değişti.şanzıman yağı difransiyel yağları değişti.tapa contası,v kayış rulmanı,v kayışı,ön fren balatası,buji takımı,motor yağı hava filitresi,antifiriz hepsi değişti.izmir daıhatsu servisinde 670 tl tutu.triger başka yerde değiştirdim sadece..ayrıca araca lpg de taktırdım...ama yinede söylüyorum araba işi şans işi...

gerçi üstü açılıyor o da bir avantaj aslında. Eğer bu hafta aracınız satılmazsa haftaya yolumuz düşebilir belki:smiley:
Herhangi bir masrafı varsa bileyim ama nolur,Bodrum dan geleceğiz çünkü

mehmet ali esmer' Alıntı:
İzmir deki bu daihatsu sizinmiydi.. size bir satış sigtesinden mail atmıştım.. arabanız a ciddi manada talip olmayı düşünmüştüm.. ama bütçemi aştıgı için rota yı Niva ya çevirdim.. tek araç düşünseydim.. o feroza ilk seçenegim idi..

herhangi bir masrafı yok.şu anda.adıyaman ve artvinde müşterim gelebilir.hayırlısı olsun..beklerim buyurun misafirim olun..0505 4008408

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.