Outdoor el GPS almak istiyorum ama ne almalıyım karar veremiyorum

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ADV Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,600

ADV

Yeni Üye
Mesajlar
7
Tepkime Puanı
1
Selamlar...
Garmin nüvi 310 Navigasyon kullanıyordum şehir içinde.Bu aleti sattım ve doğada el GPS i almak istiyorum ama şehir içindede harita üzerinde adres bulabileyim. Doğada beni üzmesin. ekranı iyi görünsün ve kullanışlı menüsü olsun. İz kaydı olsun.İyi pusulası olsun. Başka ne özellikler gerekir bilmiyorum.Kullanan arkadaşlar bana ne önerir acaba .
 

Etiketler
Ynt: Outdoor el GPS almak istiyorum ama ne almalıyım karar veremiyorum

Navigasyon özellikleri nüvi kadar rahat kullanımlı değil ama Garmin GPSMap 60 CSx'i öneririm. Ben halen hem nüvi 360 hem de 60CSx kullanıyorum.
 

Ynt: Outdoor el GPS almak istiyorum ama ne almalıyım karar veremiyorum

Nüvi 500 kullanıyorum, iz kaydı, pusula, yürüyüş, bisiklet, off road modu var. şehir kullanımı +outdoor için üretilmiş bir model. Memnunum.
Ama kullanış amacınıza bağlı olarak , 60 csx in yerini tutmaz tabii

Saygılar,
 

Ynt: Outdoor el GPS almak istiyorum ama ne almalıyım karar veremiyorum

Cevaplar için teşekkür ederim..
Dakota 20 satınaldım. Türkiye topo ve sokak yüklü ayrıca dünya genel haritası yüklü...
1 hafta da anca alıştım. Ekranı küçük öncekine göre ama bir yığın özelliği var. Tüm ihtiyaçlarıma cevap verecek bi alet. Şimdilik tavsiye ederim. Almayı düşünenler ayrıntılı test yapılmıştır. Sorularınıza cevap verebilirim.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,507
Mesajlar
1,519,012
Kayıtlı Üye Sayımız
172,164
Kaydolan Son Üyemiz
erensipahi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst