Y
Yalçınkaya
Ziyaretçi
Ynt: Pazar Ne Yapalım? Nereye Gidelim? (20131215)
Teşekkürler
yamaç paraşütü yaptığım için doğa şartlarına alışkınım sorun olmaz. Özelden cebimi atıcam.
Teşekkürler
freelander99' Alıntı:rotamız beykoz , hedefimiz yeni parkurlar. dimi? yavaştan ilerleyelim program için.
daha öncekinden erken buluşuyoruz, yoksa gece karanlığa kalıyoruz yemek için![]()
hakan555 , programa başlayalım artıııkk
Ahmet BAĞCE' Alıntı:Selamunaleykum Serkan , yine faaliyet bol, program hazırlıkları var haa..benim araba sanayide çıkarsa inşallah bende katılırım ... Hayırlısı bakalım...
Hakan555' Alıntı:Dere cok yogun yagista derin olur haricinde sorun yok
Bozo abimizin gelmesi gerek yoksa benim otomobil oralarda
GidemiyiÖmer abidende pek umutlu degilim gelirim diyo
Hep bi mazeret buluyor![]()
Aleykumselam[table][tr][td]BOZO' Alıntı:Selamlar
Bu gün olcayla konuştum ( oltay lastik ) benim alacağım lastikten 2 adet kalmış salı yada çarşamba lastik gelecekmiş bu lastikleri takınca İlyas ustanında ( arabayı yükseltmesi lazım ) yani benim işim zor cumartesi İlfer e gidip yükseltme işini konuşucam bir engel çıkmazsa ayrıca alt korumayıda güçlendirmem lazım o parkuru daha önce geçtik bu mevsim çok zevkli olur tahmin ediyorum ama aracın bu haliyle maceraya girmek sakıncalı herkese sıkıntı olurum bu arada hala bizim pajero ile yan yana geçiş videomuzu görücem bir yüklenseoffroad aleminde eşini görmedim
herkese selamlar saygılar görüşmek üzere
he he he yok amortisörleri bulamadım dursun ustada çıkma vardı 100 tl dedi benim tamircide o para verilmez seninkileri tamir ederiz dedi ama araba eskisi kadar zıplamıyor usta biyerlerini kaynak yaptı baya farketti araba 4 çekerde gelen tak tak sesse kesildi hafta sonu görcez bakalım nasıl olmuş araba yatıyo garajdafreelander99' Alıntı:başkan sen aracın amortisörlerini değiştirdinmisenin araç diğerlerine benzemiyo malum, zıpzıp diyelim biz ona
![]()
Ahmet BAĞCE' Alıntı:Selamunaleykum Serkan , yine faaliyet bol, program hazırlıkları var haa..benim araba sanayide çıkarsa inşallah bende katılırım ... Hayırlısı bakalım...
Ahmet BAĞCE' Alıntı:Aleykumselam
Ömer abi benden bekliyorsan videoyu valla çok zor , ben hiç anlamam o konulardan..zaten bende yoktu video oglandada varmış yokmu bilmiyorum,... Benim arabada İlyas ustada , gecen hafta aksi kırdık , arka tamponu vurduk birde sol stop lambasını kırdım ,.. Cumaya biter dedi ama emin değilim , biterse benimle gelirsin serkanida alırız..
![]()
Hakan555' Alıntı:Bekleriz abi musait olursan buyur gel. Selcuk abide gelsin hatta.
Gecmis olsun. 2 hafta once maslakta görmüştüm sanırım pajeroyu.
Yatiyordu junior in kapida.
Ömer abi gelmek istiyosan senin araba o lastiklerlede gelir çıkar sorun yok.
Niyetin yoksada hiç masraf etme arabaya satalim alicida hazir arkadaşım istiyor.
Hatta gel hilux 2.8 ile takas edin. O konfora sen yuksek ve mt li bi araca kavus uste parada cabası![]()
[table][tr][td]BOZO' Alıntı:yemezler sen beni batırmadan rahat edemezsinayrıca hilüküs falan anlamam koltuk ısıtma yoksa olmaz
sen hiç kartepenin zirvesindeki ayazda karda buzda dolaşıp arabaya binince koltuk ısıtmayı açtınmı ?![]()
![]()
![]()