pgo buggy

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasakşehir07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,959

Etiketler
Ynt: pgo buggy

sana en kısadan özet woswogen 1.300 cc motoru al arkadan itiştir genelde 3 teker motor yaparlar şasesi en kolay parçası boldur ben ugraştım yarım kaldı ama yakında bitiricem inş fiyatları 700tlden başlar şasesi felan ortalama 3.000 tl cok güzel dilediğin aracı yaparsın başarılar

enes bey cevabınız için teşekürler.vw motoru hem ağır hemde yakıt olarak fazla bana göre.ben en azından 126 bis motoru bunu yürütmezmi diye düşünüyorum.saygılarımla

yasakşehir07' Alıntı:
enes bey cevabınız için teşekürler.vw motoru hem ağır hemde yakıt olarak fazla bana göre.ben en azından 126 bis motoru bunu yürütmezmi diye düşünüyorum.saygılarımla

nette biraz tırmalarsanız bis le yapılmış buggy projeleri var.

yapan adam çok para harcamamış zaten sıfır makina ve öyle satılıyor.satış fiyatı yaklaşık 25bin tl civarlarında ve bence çok pahalı.daha uygun fiyata böyle birşey yapılamazmı diye konuyu açtım bende.fiyatı uygun olsa aslında ülkemizde satılır bence bu ve çok da iyi olur.günlük kullanım için ideal birşeye benziyor :D

Abicim bis motorundan olmaz neden dersen bende sulusu var sana motorlar hakkında ufak bi bilgi verim kendine göre bi düzenleme yap yardımcı olmak isterim
1-bisin motoru karaşanzıman denilen bir aksamla çalısır ilk kalkısta 2. vitesten 1. vitese takarak kalkarsın 1. viteste uzun süre kalamazsın dişli sıyırır. 2 pistonlu boksör (pistonlar yatay çalısır) tip bir motordur yüksek devre dayanamaz conta yakar hararet yaptımı conta yakar her 5000km platin değiştirirsin sbopları hassatır.
2- bisin hava soğutmalıları var bunlar devire dayanır yol yapar genelde soguk iklimler için kullanılır yazın bayır çıkarken hafif zorlasan conta yakar .

bugy için sana gerekli olan motorun arkadan itişlisi arazide ve bayırlarda 1.300 cc vosvos motoru ama eger çok yakar diosan woswosun 1.1 motorları var carbratörünün benzin memelerini ufaltırsan hem ekonomik hemde araziye uygun olur eger dersenki bana uygun ufak motor lazım kazalı bir atv bul motorunu al min 500cc olsun hem otomatiktir hemde her türlü yüke dayanır vitesli istersen kazalı bir motorsikletten yararlanabilirsin ama ugraştırır.

tyt.fan' Alıntı:
murat bey öncelikle şunu ifade etmeliyim ki vermiş olduğunuz topik ile benim vermiş olduğum topik arasında sanırım çok fark var.ben illede bis motorundan yapalım demiyorum.sadece buna benzer bir araç yapılabilirmi diyorum çünkü kullanışlı ve ekonomik olacağını düşünüyorum.bu orjinal bir makina ve yurt dışı fiyatları bile 25bin tl civarında.ülkemize bu fiyatlarla gelse bile satılmaz sanırım.neyse yinede teşekkürler ve bu araç gelir alan olur da bizde tecrübelerinden istifade ederiz artık.saygılarımla

siz seri üretilen bir ürünü gösterip buna benzer birşey yapılabilirmi diye sormuşsunuz.insanlar reno motoru ford motoru ww motoru hatta bis motoru ile garaj üretimi diyebileceğimiz merdiven altı üretimleri yaptılar.mehmet becce sanırım seri denebilecek ölçüde pro buggy üretiyor.tahincioğlunun yarıştığı buggy i yapan firma seri buggy üretiyor.fakat klasik emperyalist bir cevap olacak ama siz o topicteki buggy i o kalitede şu kadar bin avro harcayıp bir sürü eziyetini çekene kadar gümrüğünüde öder üreticiden getirirsiniz.insanların hobi amaçlı restorasyonlara ne kadar paralar harcadıklarını bunun yanında usta malzeme vs eziyeti çektiklerini okuyoruz forumda.benim ww veya bis le yapabilirsiniz derkenki önerim mütevazi bir buggy içindi.siz hem buggy araç yapayım hem günlük kullanayım diyorsanız zaten ruhsat müsade işçin çekeceğiniz eziyeti düşünmek insanı vazgeçirir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,994
Kayıtlı Üye Sayımız
166,745
Kaydolan Son Üyemiz
kreasus

Çevrimiçi üyeler

Geri