Piyasadaki ve Kamudaki Satılık 4x4 ler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 421
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 210,620

Etiketler
Mert vergi konusu canımı sıktı, hem evde her türlü haltı yaptığım bir tane olunca ikincisi lüzumsuz olacak sakin kafa ile düşününce şimdilik vazgeçtim. Eşimde çok büyük diye istemedi kimse kullanmayınca almak mantıksız olacak.

mogzilla' Alıntı:
Benzinliğim var diyenler için. :smiley:

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2889400

tam amerikan işi ;D

Teknolojiyi boşver hızlanmak için bulabildigin en büyük motoru koy işlem tamam .

Birde crysler grubunda bu SRT serisi araç manyaklığı var , arazi araçlarının SRT modellerini çıkarıp bunlarla hız yapıyorlar, be hey kardeşim madem hız yapacan ona göre bir kasa seç dev gibi 2-3 tonluk araçları ne halt etmeye hızlandırıyon diimi ama.

kesinlikle katılıyorum
Amerikada böyle bir kro kültür türedi zaten, jiplere 1cm. yanaklı lastikler falan kapıları yukarı doğru açılan Escalade ler, zenciler arasında çok yaygın
görmemişin jipi olmuş... :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
tam amerikan işi ;D

Teknolojiyi boşver hızlanmak için bulabildigin en büyük motoru koy işlem tamam .

Birde crysler grubunda bu SRT serisi araç manyaklığı var , arazi araçlarının SRT modellerini çıkarıp bunlarla hız yapıyorlar, be hey kardeşim madem hız yapacan ona göre bir kasa seç dev gibi 2-3 tonluk araçları ne halt etmeye hızlandırıyon diimi ama.

Malesef büyük satış adetleri ile X5, ML serileri gibi yol performansı odaklı 4 çekerleri bu herifler türetti...
Zaten sonra ikinci kuşak Nissan Fx35'ler filan da gelince iş iyicene çığırından çıktı.. Kanadalı bir arkadaşım kar varken SUV kullanmıyorum taksiye biniyorum filan diyordu.. Asfalt lastikleri iyi yere tutunamıyor diye.. Şimdi ise malesef ekonomik kaygılar G serisini bile etkiledi.
Artık o zencilerin beğeneceği G serisi olan GL'yi, Kuzey amerika şartları düşünülerek yapılan Land Rover'ları görüyoruz :(

süper fiyat
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=3220575
97 disco v8
15000 YTL

LPG ile nerdeyse dizel kadar ekonomik bir araca dönüşür :smiley: sadece fiyatın üstüne 3500YTL lik LPG masrafını eklemek gerek, 97 model olduğu için Temmuz 2007 den sonraki vergisi de düşecek

1985 unimog 406

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=3523247
1985unimog.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR