Piyasadaki ve Kamudaki Satılık 4x4 ler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 421
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 210,620

Etiketler

Yavuz abi de aracını satıyormuş :eek: :(
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=3591769

balum' Alıntı:
Yavuz abi de aracını satıyormuş :eek: :(
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=3591769

Haberler ne çabuk yayılıyor yaw ;D Sadece benim çevremden 10 kişi aradı bugün hayırdır bir sıkıntınmı var yardımcı olalım diye, saolsunlar. Birde sahibinden.com un nekadar popüler olduğunu öğrenmiş oldum.

Dur bakalım başka projelerim var belkide unimogcu olacaz. ;D (Nadir Abinin kulakları çınlasın) İsteyen olursa orjinal haliyle daha uygunbir fiyata verebilirim. (üzerinden alınamayacak snorkel, LPG sistemi lastikler gibi parçalar dahil).

Selamlar

AYDURAN' Alıntı:
Yavuz Abi satılırmı böyle güzel bir araç Allah aşkına...

Murat , birazdan görmeye gelecekler ama şimdiden vazgeçtim gibi bişey , her bir cıvatasını bile gidip tek tek seçerek aldığın bişeyi satmak hiç kolay olmuyor , aramızda duygusal bağ oluşmuş heralde yapamayacam.

Abi 2 nedenden dolayı beni aşar yoksa hemen zıplardım ankara'ya...

Birincisi benim almama biraz daha zaman var...sanırım 1 yada 2 ay kadar...

İkincisi sizin araç çok fazla donanım ve aksesuara sahip...ben onu bizim caddeye park etsem bir gecede kılçığı kalmış balığa döner...

AYDURAN' Alıntı:
Abi 2 nedenden dolayı beni aşar yoksa hemen zıplardım ankara'ya...

Birincisi benim almama biraz daha zaman var...sanırım 1 yada 2 ay kadar...

İkincisi sizin araç çok fazla donanım ve aksesuara sahip...ben onu bizim caddeye park etsem bir gecede kılcığı kalmış balığa döner...

Murat;

Benim hi-lift te 2 adet kilit var, stepne bijonlari kilitli normal bijonlarida normal anahtarlarla acmak cok zor islem, aracinda calmasinlar diye anahtarli tum akimi kesen salteri var, vcd ve tv soketli gece eve aliyorum calinmasin diye degil lcd ler soguktan donmasinlar diye soketli yaptirmistim ;D , tek yurutulebilecek parca snorkel kafasi onu kollamak lazim yada jet tasi ile kelepcesinin vidasini silmek lazim.

Selamlar

discovery-V8' Alıntı:
Murat , birazdan görmeye gelecekler ama şimdiden vazgeçtim gibi bişey , her bir cıvatasını bile gidip tek tek seçerek aldığın bişeyi satmak hiç kolay olmuyor , aramızda duygusal bağ oluşmuş heralde yapamayacam.

Çok zor olur ayrılmak söyleyeyim. :(
Ben de öyle olmuştum... Bizim willy' i satarken çok duygulanmıştım. Almalarını hiç istememiştim, ama artık satılması gerekiyormuş- du başka şey. Satıldıktan sonra da tek başıma kaldığımı hissettim. Manyak gibi olmuştum açıkçası :D :smiley: Şimdi Giresun' un fındıkçılarında ne zaman görmek istesem gidebilirmişim :D falan filan. Gerçekten zor oluyor. :(

Ama bizim satmamızın nedeni mekanik sebeplerden idi. Parçalar korozyana uğramaya başlamıştı. Performansı yetersiz kalıyordu. Kısacası, elimiz de iki tercih kalıyordu; ya satmak ya da şase den itibaren toplatmak.
Ne diyeyim bilmiyorum ki, bir çok şey kazandır dı bana. Çoğu kez İstanbul, çoğu kez Kastamonu yaylalarında, köylerinde bozuldu. Süper di anılarımız :D Mekanik olarak bir çok şey öğrendim, yani çok değişiyor insan bunları yaşaya yaşaya. Karizması da oluyor haa. Tabi bir de aracı benden fazla kullanan olmayınca bir de duygusal olarak bağlanıyor insan ister istemez.
Bir de bu arada biyografi yazmış oldum ama :-\

unimog-cu in mystery' Alıntı:
Bir zamanlar Orman İşletmesine ait 406 unimog.
Tasfiyeye çıkarılmış. (Daha bundan ne cevherler çıkar da...) ;)

nhbluohe2.png

nh2bluogo8.png

Aracın sahibi aracı Otopark'a bırakmış. 1- 1,5 senedir hiç uğramıyormuş yaw. Bu konuya yarın bir el atımda, otoparka gidim... İnşallah satar. Ama adam satmak istese otoparka neden bıraksın ki. Kesinlikle mogları iyi tanıyan birisi ???

Mogu haftasonu gördüm. Sahibinin satmaya niyeti yokmuş... Kışdan kışa ava gidiyormuş, mogla. Sene de bir kere çalıştırılıyormuş... Araç bakımsız, giderek dökülüyor. Herhalde toplamak için bekletiyor otopark da.
Araç Orman idaresi çıkışlı değilmiş, MTA çıkışlıymış.

unimog-cu in mystery' Alıntı:
1985 unimog 406

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=3523247
1985unimog.jpg

Bugün aracın sahibi ile görüştüm.Meğer bizim maslaktaki arkadaşımız amerikancı Özel Oto'nun sahibi Atilla imiş.Kendisinden Unimog ve Acmat ile ilgili alışverişim olmuştu.
Offroad ile ilgilenen arkadaşlar Atilla Bey'in dükkanında aradıkları her türlü yedek parçayı bulabilirler.Ayrıca Unimog ta çok temiz görünüyor.İlgilenenlere duyurulur.

discovery-V8' Alıntı:

Yavuz hocam merhaba sattınmı küheylanı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR