Piyasadaki ve Kamudaki Satılık 4x4 ler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 421
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 214,900

Etiketler

Can'a '' Oğlum gel sana şu aracı alalım , temiz bir şeye benziyor'' dedim , bana ters ters baktı.
Şu aracın nesi var ki ?

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4061115

mogzilla' Alıntı:
Can'a '' Oğlum gel sana şu aracı alalım , temiz bir şeye benziyor'' dedim , bana ters ters baktı.
Şu aracın nesi var ki ?

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4061115
buda unimogcuk ;D nesi var bencede

ben de dün sahibinden de araştırıken görmüştüm siz benden önce eklediniz ama Can sonra çok kafasına vuracak gibi görünüyor çünki bu araç nadide bir klasik..

Aslında biraz uğraşsam , ben bunun daha güzelini yapabilirim.Zira çiftlikte 2.ci unimogun kupa ve şasesi duruyor.2 tane de traktör romörküm var.Eeee , 4-5 tane de pancar motorumuz var.Helvayı yapmak için sadece zaman lazım.

426382.jpg

balum' Alıntı:
Yavuz abi yapılmışına rastladım: http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3965908

nedir durum diye sordum: "3-4 sene önce motoru (toyota motoruymuş-daha önce konusu geçen hilux motoru olabilir gibi geliyor...) ve 4 ay öncede şanzımanı değiştirdiğini, motorun ruhsata işli olduğunu (sallamıyorsa) şanzıman ayarı için 1000 ytl lik masrafı olduğunu" söyledi, pazarlık mümkünmüş...

Eskiden yaptırmıştır, geçen sene galiba bu işe nokta koydular artık çok problem çıkarıyorlar, motor değiştirme işine.

Fiyatı makulmuş bu aracın birazcık fotoları büyük olsaymış ne olduğunu biraz daha anlayabilirdik. 2.8 TD de fena motor degil tabi eğer toyota ise, nissanınkilere pek iyi bakmıyorlar.

SElamlar

discovery-V8' Alıntı:
Eskiden yaptırmıştır, geçen sene galiba bu işe nokta koydular artık çok problem çıkarıyorlar, motor değiştirme işine.

Fiyatı makulmuş bu aracın birazcık fotoları büyük olsaymış ne olduğunu biraz daha anlayabilirdik. 2.8 TD de fena motor degil tabi eğer toyota ise, nissanınkilere pek iyi bakmıyorlar.

SElamlar
ya Yavuz abi bu yorumuda duyunca depreştim şindik bak :D bu LR böcüğü ısırdı beri kaşıntı geçmiyo bi türlü zaten...

2. araç olarak bu aracıda önerebilirim. Modifikasyon için fazla ugraşmanıza gerek kalmaz . 6 aylık vergisi 80 ytl cıvarı. Bir binek araçla asfaltta rahat, bu araçlada arazide masrafsız ve de oldukça başarılı olursunuz. Tek araç olarak düşünürseniz mantıklı gelmeyebilir.
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=2922187

benim müdür 3 tane feroza kullanmış peşpeşe çok memnun olduğunu söylüyor..gerçi pek sıkı araziye sokmaz ama gündelik kullanımda da şikayeti olmamış pek.

Arazi aracı ile biraz mesafeli yerlere gitmek yorucu. pahalı ve güvensiz. Benim söyledigim bütün arazi araçları için geçerli. Bu nedenle normal yolda mutlak binek otomobil kullanmalı bence. Ama araziye gelince en mantıklısı sadece arazide kullanacagınız bir alet almak. Rahat modifiye edersiniz. boyası çizildi diye üzülmezsiniz, eger şu engeli gecerken araca bir şey olursa ertesi gün ben ne yapacagım diye düşünmezsiniz ve de acil durumlarda ikinci bir aracınız olmuş olur. Arazide kullanılan her aracın bakımlarıda daha sık aralarla yapılmalı.
İkinci alet olarak eger bütçeniz kısıtlıysa veya bu işe daha makul paralar harcamak istiyorsanız feroza mantıklı bir çözüm olabilir...

kesinlikle katılıyorum hilux le yayla gezilerine yaptığımız 4 saatlik otoban yolculukları ki özellikle yazın klima olmadığından camlar açık ve ok144lerle tam bir kabustu..sizin feroza ikinci araçmı?

benim bütçe ve yaşadığım yerde park sorunlarım yüzünden imkansız belki ilerde bu imkanı elde edebilirim..arazi araçlarını seviyorum ama mecburen ortasını bulacak bir araç edinmeliyim..fazla sert bir araç neticede yolda daha fazla kullanacağım için uygun olmaz ama tabii bir binek oto konforu da aramıyorum zaten çok ekstrem koşullar değil hedefim dağ bayır patika diyebilirim..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,598
Kayıtlı Üye Sayımız
166,896
Kaydolan Son Üyemiz
KARATUGLAR

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR