KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Peki eski LR Tdi motorlarında (Td5, 300Tdi, 200Tdi) bu extreme off-road şartlarına uyum için yağlama sistemi nasıl? Transitteki Puma'ya mı benziyor yoksa modifiye edilmiş Defender Puma'sına mı?
Peki eski LR Tdi motorlarında (Td5, 300Tdi, 200Tdi) bu extreme off-road şartlarına uyum için yağlama sistemi nasıl? Transitteki Puma'ya mı benziyor yoksa modifiye edilmiş Defender Puma'sına mı?
Der ki, LR bu motoru lak diye koymamistir. İslak, tozlu kullanim icin yalitim ve contalariyla ugrasmistir, ayrica offroad kullanimindaki ekstrem acilarda yağlamasina devam etmesi icin modifiye etmistir. Ayrica motor gucunu sabit birakip, max tork değerini daha alt devirde almasini saglamistir.
Lr orijinli makinalar zaten bu amacla tasarlanmis.
Hatta td5 neredeyse firmayi iflas ettirdi
Ama zaten son modellere konulan puma ile,
Bizim sanayide konulan puma ayni degil
Olmamali...
Zira emisyon degerleri sebebiyle common
Rail pumalar geldi ve tabi offroad yaglama
Vs modifiyeler yapildi.
Zaten direkt koyamaz defender'a, koysa ilk
Musteri testinden doner...
Railli makina zor.
Çok yüksek basınç ile çalışan yakıt besleme sistemi sebebiyle, kaçınılmaz olarak sensör kullanımı oluyor.
Bu verilerin işlenmesi de bir ECU tarafından yapılmalı.
Hal böyle olunca, arabanın heryerine kablo çekmek lazım. ECU'lu bir değişime ben girmeyi tercih etmezdim.
En azından basit bir ECU'de değil.
He muadili TD5 daha bir mantıklı olurdu. Hemen hemen aynı değerlere sahip makinalar.
Ancak tabi araç ecu'lu olunca, beygirler Chip uygulaması ile havada uçabilir.
Yani yeterli para ile, 180 Beygir Dizel bir Defender Td5 ....çok yormadan mümkün...
2 senedir 130 luk motoru defenderda hakkını vererek kulanıyorum, hatta su bile çektirdim. Bakımı zamanında yaptığınız sürece kullanıcısını üzmeyecek bir motor. Maaşallahı var
2 senedir 130 luk motoru defenderda hakkını vererek kulanıyorum, hatta su bile çektirdim. Bakımı zamanında yaptığınız sürece kullanıcısını üzmeyecek bir motor. Maaşallahı var
50.000 Euro ile 25-30 Bin TL arasında olan fark kadar olabilir.
Tabi bir de 6 ileri şanzıman farkı da var ki... bayağı makinayı coşturur.
ECU'lu Puma'ya chip uygulaması yapılırsa da zaten spagetti gibi aksları doğrar
Şahsi görüşüm sonradan koyma makinada tesisatın az olması gerektiği.
Fabrika çıkışlı eCu'lu arabaya birşey demem ama sonradan koyma konusunda
zorluklar fazla, uygulamada yapılacak hataların geri dönüşü yok.
Turbosuz, atmosferik, minimum tesisatlı bir makina olsa mesela... Japon mapon demem