Buna da siz bakiniz Nejat Beycigimmmm ;Dnkurtkaya' Alıntı:Peki eski LR Tdi motorlarında (Td5, 300Tdi, 200Tdi) bu extreme off-road şartlarına uyum için yağlama sistemi nasıl? Transitteki Puma'ya mı benziyor yoksa modifiye edilmiş Defender Puma'sına mı?
Yani demekki ; yağ pompası, karter, conta, ve ekzantrik modiyesi ile ancak , puma engine olabilir. Dediniz sanırım.umutcelikel' Alıntı:Der ki, LR bu motoru lak diye koymamistir. İslak, tozlu kullanim icin yalitim ve contalariyla ugrasmistir, ayrica offroad kullanimindaki ekstrem acilarda yağlamasina devam etmesi icin modifiye etmistir. Ayrica motor gucunu sabit birakip, max tork değerini daha alt devirde almasini saglamistir.
Ona şüphe yok, ancak commonrail sistemli transitle diğeri arasında uçurum var.sword7' Alıntı:2 senedir 130 luk motoru defenderda hakkını vererek kulanıyorum, hatta su bile çektirdim. Bakımı zamanında yaptığınız sürece kullanıcısını üzmeyecek bir motor. Maaşallahı var![]()
Karşılaştırma şansı buldun mu eki yavuz abi, fark illaki vardırda uçurum olduğunu düşünmüyorum yaw :yavuz-çelikel' Alıntı:Ona şüphe yok, ancak commonrail sistemli transitle diğeri arasında uçurum var.
yavuz-çelikel' Alıntı:120 lik mekanik transit benim var, 120 likcommonrail bir arkadaşın aracını kullandım.Şahinle , subaru arasındaki kadar var diyeyim.