Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 594,295
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Bide müşterinin neci olduğu değil kalitesi önemli.. Bakın şimdi mesela. Az önce ben gelene kadar burada olan sayın ulan Ayhan bey. Bi çokonat alıp geleceğim dedi. Gitti... Gelecek mi sizce? yooo. Hesabı takmak için taktik... Çoktan eve vardı şimdi...

Etiketler

figo' Alıntı:
Aleykümselam Sevtap abla nasılsın bakalım fahri land cı olarak jeep kahvesinde. ;) ;) ;)

Ne varsa LR da var, yine selamımı bir LR cı aldı :smiley:

Yazdım bunu bi kenara, sizi bizim kavede görmiim ;D ;D

Not: Alpaslan hariç ;)

alpaslan adın çıkmış dokuza inmez sekize kardeşim ne diyim ben sana..yaşananları görmüyorsun..landcıdan dost olmaz ancak arkidiş olur..

Ya ablacım ben işten güçten gündüzleri pek sahip çıkamıyorum sayfaya. Anca gece giriyorum biliyorsun. Bu gündüz saatleri bu kahvenin ve komşu kahvenin gençlerine bir haller oluyor ;D Bir ayar gerekiyor. Gün içinde arada bir girip ''DAĞILIN ULEYN!'' dermisin sana zahmet...

arkadaşlar ben bu araçta yeniyim yenide aldım artık ne tavsiye edersiniz bide yakıtı konusunda bilgisi olan varmı ;)[attachment=1]

tata11[1].jpg

alpaslanepli' Alıntı:
Ya ablacım ben işten güçten gündüzleri pek sahip çıkamıyorum sayfaya. Anca gece giriyorum biliyorsun. Bu gündüz saatleri bu kahvenin ve komşu kahvenin gençlerine bir haller oluyor ;D Bir ayar gerekiyor. Gün içinde arada bir girip ''DAĞILIN ULEYN!'' dermisin sana zahmet...

;D ;D ;D ;D

Ne zahmeti Alpaslancım, memnuniyetle ;D ;D

Asabiyet standart olarak bünyede mevcut, üyelerin büyük çoğunluğu da bundan nasibini almıştır sanırım :D :D

ayhanbursa' Alıntı:
arkadaşlar ben bu araçta yeniyim yenide aldım artık ne tavsiye edersiniz bide yakıtı konusunda bilgisi olan varmı ;)[attachment=1]

Ooooo Ayhan bey hayırlı olsun. Layığınızı bulmuşsunuz ;D Hella'ları kaça aldınız. Hayır bende yeni aldımda kazık yemişmiyim bir öğreneyim... LPG var mı?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,601
Kayıtlı Üye Sayımız
166,900
Kaydolan Son Üyemiz
gökhan zel

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.