Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 509,483

Etiketler

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Oyy oyyy Ahmet abi yapma bea.. Daha bir hafta var yola çıkmama. Bak şimdi oralar geldi aklıma... :'( Ne güzel yerlerdi bea. 5 sene oldu gitmeyeli...
bende senin yaşında no stop çalıştım tatil hakgetire seninde şimdi çalışma zamanın 35 sene dile kolay ;D

Virüs, bak bu da ikinci mesajım. Dikkatli oku, ZJ demişim ;D ;D ;D ;D

Merhaba Arkadaşlar,

Bu konu başlığı altında yazılan neredeyse tüm mesajları okudum ve çok faydalandım. Bu faydalı bilgiler ışığında (bir kaç farklı model ve marka arasından) ZJ kasa Jeep Grand Cherokee almaya karar verdim. Amerikan arabalarına ve özellikle de V8'lere olan merakımdan ve ilgimden dolayı 5.2 lt almak istiyorum. Yaklaşık bir haftadır sahibinden.com adresindeki tüm ilanları takip ediyorum fakat 20 bin YTL bütçe ile en az 10 yaşında bir araç alabileceğimden, gruptaki arkadaşların tanıdığı, bildiği, önerebileceği bir aracı almayı yada yine sizlerin önereceğiniz bir servis yada satıcıdan almayı tercih ederim. Çok çok acelem olmamakla birlikte çok da beklemek istemiyorum.

Yardımlarınız, fikirleriniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

EKLEME: Söz konusu aracı daha çok asfaltta ve aile aracı olarak kullanacağımdan, off-road eklemeleri yapılmamış olması ve standart olmasını tercih ederim.

dakaltan' Alıntı:
Buluruz bir tane daha, V8 olsun GM olsun ne olursa olsun. Keyfine toplarız ;D

gittim baktım sonradan toplanırmı acaba dye ama
ne mümkün
o hırsla sattığım çocuğu tekme tokat dövmüştüm de karakollarda ugrasmıstım
komiser: neden dövdün la çocuğu?
ben : arabayı çarpmış ondan dövdüm
komiser: araba senin mi ?
ben : yooo, onun
komiser: .iktir git lan allahın manyağı
aynen geçen diyalog bu ;D

dakaltan' Alıntı:
Virüs, bak bu da ikinci mesajım. Dikkatli oku, ZJ demişim ;D ;D ;D ;D

Merhaba Arkadaşlar,

Bu konu başlığı altında yazılan neredeyse tüm mesajları okudum ve çok faydalandım. Bu faydalı bilgiler ışığında (bir kaç farklı model ve marka arasından) ZJ kasa Jeep Grand Cherokee almaya karar verdim. Amerikan arabalarına ve özellikle de V8'lere olan merakımdan ve ilgimden dolayı 5.2 lt almak istiyorum. Yaklaşık bir haftadır sahibinden.com adresindeki tüm ilanları takip ediyorum fakat 20 bin YTL bütçe ile en az 10 yaşında bir araç alabileceğimden, gruptaki arkadaşların tanıdığı, bildiği, önerebileceği bir aracı almayı yada yine sizlerin önereceğiniz bir servis yada satıcıdan almayı tercih ederim. Çok çok acelem olmamakla birlikte çok da beklemek istemiyorum.

Yardımlarınız, fikirleriniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

EKLEME: Söz konusu aracı daha çok asfaltta ve aile aracı olarak kullanacağımdan, off-road eklemeleri yapılmamış olması ve standart olmasını tercih ederim.

işte burada ne melem bir adam olduğunu belli etmişsin. Asfaltta kullancakmışmış.. Tövbe estağfir. Git ford transit al o zaman birder. Ne JEEP alıyon. Sonrada kum gördünmü derinliğini ölçüyon ;D 5.2 alacakmışta sitedeki arkadaşlara soracakmışmış. şimdi 5.9 oldu sonra ne olacak uçak mı alacan

alpaslanepli' Alıntı:
işte burada ne melem bir adam olduğunu belli etmişsin. Asfaltta kullancakmışmış.. Tövbe estağfir. Git ford transit al o zaman birder. Ne JEEP alıyon. Sonrada kum gördünmü derinliğini ölçüyon ;D 5.2 alacakmışta sitedeki arkadaşlara soracakmışmış. şimdi 5.9 oldu sonra ne olacak uçak mı alacan

V8 motorlu amerikan yapımı uçak bulursam alırım. Ormanlıda kafana mısır koçanı atarım... Off roadun kralını yaparım ;D

alpaslanepli' Alıntı:

la terbiyesiz arada bana ne laf koyuyon haaaaa
;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,802
Kaydolan Son Üyemiz
gandac35

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR