Sahilde piknik ve Zuki fotografları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 70
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,702
Ynt: Sahilde piknik ve Zuki fotografları

Ertesi günki aksiyondan da birkaç fotograf ekliyorum.

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

DSCF2142.jpg

DSCF2146.jpg

DSCF2152.jpg

DSCF2164.jpg

DSCF2168.jpg

Etiketler

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

DSCF2173.jpg

DSCF2175.jpg

DSCF2177.jpg

DSCF2181.jpg

DSCF2190.jpg

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

DSCF2314.jpg

DSCF2324.jpg

DSCF2326.jpg

DSCF2327.jpg

DSCF2334.jpg

Fotoğraflar ve Dostlukları için Ebru ve Sinan'a teşekkürler

cemtascioglu' Alıntı:
hakkını vermısın kursat sımdı tam olmus valla ona hıc bır sey olmaz altı full koruma korkma

saolasın cem

snorkel on kılıtte takılınca bıtıcek ısı, spacer ısmarladım carsamba takılıcak, ayna marutını hala arastırıyorum bakıcam, belkı kış için daha sert çamur lastiği alıcam bir set insa turbo gibi, onları 31 inc takmayı planlıyorum gerekli modifikasyonlarla.

ama bu haliylede 2 arabanın aks ve şaft kırdığı yere girip kendi imkanlarımla sadece son kısımda vinçleyip çıktım , kanaldan kurtaramadım altı oturdu, çok derindi kanal. 10 arabaydık zaten 5 araba girmeyi denedi diğerleri denemedi bile ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler