Sakarya - Akyazı, Acelladan Sultanpınarına Geçiş ....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,263

mdr

Zirve
Yer
Yalova
Dün Hakan aradı. "Abi hiç gitmedigimiz ama...Dündarın uzun zamandır gelmemizi istedigi Sultanpınarı yaylasına gitmek isteriz gelir misin dedi."

Arkadaşlar eger gelirlerse her zamanki gibi neden olmasın dedim..Diger arkadaşlara haber vermiş okey...Sabah buluşmak üzere anlaştık.........

Bugün sabah Sakarya grubu ile saat 08.45 de Hakanın dükkanında buluştuk.

Hakan ve eşi ve Leyla hanım,Zeki çocukları,İsmail,eşi ve çocukları,Bircan ve EFE si,Dündar ,arkadaşı Rıdvan ,ben ve eşim AKYAZI-ACELLA yaylasına dogru yola çıktık..

Her zamanki gibi benzin-gaz ikmalleri market alışverişlerini yapıp erzak aldık.

Etiketler
Ynt: Sakarya - Akyazı, Acelladan Sultanpınarına Geçiş ....

Akyazıda bizler gibi benzin alan off road grubuyla benzincide karşılaştık.."Acellaya rahat gidersiniz...ama oradan Sultanpınarına geçişte ufak tefek zorluk yaşayabilirisiniz dedi.

Hava güzeldi..hafif yagmur havası vardı..Tam gezi havası yani.. ;D

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

_MG_1559.jpg

_MG_1560.jpg

DSCF1401.jpg

DSCF1402.jpg

DSCF1409.jpg

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

DSCF1424.jpg

DSCF1431.jpg

DSCF1438.jpg

Yukarlara çıktıkça kar artmaya başladı..

önceleri bir avuç kar yol ortasında rastladıgımızda Zeki bey.Bircan hanım... araçlarını zevkle üzerine sürüp oynaşıyorlardı..oynaşıyorduk....

sonra.....gerçekle karşılaştık.... :D :D :D :D ;D ;D ;D ;D 1200 metrelerde her yer diz boyu kar idi..

Çok keyifli birgün geçirdim katılan herkese çok teşekkür ederim.Resimleri yarın akşam atarım artık..

Dündar biz de misafirperverligin,güleryüzün ve o güzel manzaralı yayla evinde bizleri konuk ettigin için teşekkür ederiz..

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

_MG_1564.jpg

_MG_1565.jpg

_MG_1567.jpg

_MG_1568.jpg

_MG_1569.jpg

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

_MG_1570.jpg

_MG_1571.jpg

_MG_1573.jpg

_MG_1679.jpg

_MG_1680.jpg

Gelemediğimiz için çok üzgünüm.Malum yıl sonu......fotoğraflarla avunacağız artık.... :-\
ama acayip kıskandım.... :-[
İsmail abi kusura bakma bu sefer yoktum.... :-[
Elbet telafi ediz....resimleri bekliyorum;herkese selamlar...... ;)

Serkancıgım ne demek öyle..tabii ki mazreteini biliyoruz...

bir dahaki etkinlige mutlaka bekleriz..

neler oldu neler..Zeki bey..Ben hemde iki defa..Bircan hanım. vinçlendik..çok zevkli bol aksiyonlu güzel bir buluşma idi..inan şu saatte ayaklarım tutmuyor..

resimler..videolar gelecek..ama yarın akşam...

DSC_1264.jpg

DSC_1265.jpg

DSC_1266.jpg

DSC_1269.jpg

Teşekkür ederim Serkan bey..

yalnız araba en az 3-4 cm alçaldı.Acelleden Sultanpınarına geçişte..önden Zeki bey hafif açtı..Biliyorsun onun araç en az 4" yükseltilmiş.Ben ardından geçmeye çalıştım.Son 1 metrede karın üstü 4 tekerimin de boşa döndügü kara oturdum..

Bütün etkinlige katılanlarla hatta Mehmet Ayaz abimde güzel vitarası ile geldi.Zeki ve Mehmet Ayaz çift araç çekme-vinçleme ile ancak çıkabildim.. ;D ;D ;D

Onun için diyorum ki..."yükseltme şart....." Bu güzelim araca yazık olur....kilit v.s 4 teker boşta dönünce fayda etmiyor..

Güzel bir gezi olmuş İsmail ağbi ben istanbula doğru giderken sen geliyordun...

fotoğrafların devamını merakla bekliyoruz güzel bir gezi olmuş...

Teşekkürler Sinan bey..

akşama bütün fotograflar ve videoların hepsi gelecek..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR