2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,417
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 312,628
1000035602.jpg

Gezenbilir dostlarımla kahve keyfi. Artık şekersiz efendim...

Kendime kışlık bot sipariş ettim. Bendeki spor ayakkabılarla mutlu olduğum için kışlık bot mevzusunu atlamışım. Ablam hatırlattı kar yağarsa ıslanır, su alır dedi ki bu doğru. Hemen bir bot sipariş verdim kendime... Umarım çok geç kalmamışımdır...

Arkadaşlar kış geldi hava buzz gibi. Bu soğukta karavan muhabbeti olmaz. En güzeli evde oturmak bu soğukta. Karavancılık yaz şartlarında daha güzel. Bu benim şahsi fikrim tabii ki de. Farklı düşünene saygımız var. Sevgilerlee!

Arkadaşlar,

Fakir bir öğretmenim. Kimse ile aşık atacak durumum yok. Kendi evimde, kitaplarımla mutlu bir hayat sürmeye çalışıyorum. Sakin, kendi halinde bir hayat benimkisi ve dahi ben de böyle bir hayat istiyorum. Dedikleri zamanın yüzlerce bin liralık karavanları ile şimdinin 3-5 Milyonluk karavanları emsal. Benim elbette böyle bir gücüm yok. Sadece beğeniyor ve izliyorum öyle karavanları ben. Benimkisi onların yanında karavan bile değil ama beni mutlu ediyor sonuçta. Bu da bir şeydir arkiler...

Merhaba arkiler,

Ben bir edebiyatseverim. Bu kış gününde evim sıcak. Allah'a şükürler olsun her şeyim var. Kimseye de muhtaç falan olduğum yok doğrusu...
Kimseden bir şey istemiyor beklemiyorum. Kendi halimde kendime yetebilen birisiyim arkiler. Ben hayatı böyle yaşıyorum. Kampçı dostlarımı çok severim. Onların her zaman dostuyum arkiler...

Kampçı dostlar edindiğim yerler dernekler. Böylesi daha düzeyli. Düzeysiz insanlar beni başıma olmadık iftiralar çıkarıp üzdüler. Oysa istediğim gibi olmaya da dilediğim gibi yaşamaya da sonuna kadar hakkım var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.