Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...
Benim bir çekme karavanım var ve her zaman ücretini ödediğim bir kampta durur arkiler. Ben canım istediği zaman karavanıma gider kamp keyfimi ve zevkimi geçerim. Ben buyum. Bir kampçıyım arkiler....
Bugün kendime haftaiçi tüketmek amacıyla KOÇBAŞI NOHUT haşlıyorum düdüklüde. Haftasonundan hazırlıkları yapalım ki diyetimiz aksamasın. Artık bir diyetim var.
Arkiler benim de bir ailem var ve ailem beni çok sevip ayrıyeten de bana çok güveniyor... Onlar var oldukları için ben çok şanslıyım. Aksi halde bu Şizofrenle yaşayamazdım.
Ben yalnız yaşayıp kitaplarıyla mutlu olan bir adamım ama ailem dediğim insanlar da var. Kimsenin başını öne eğdirecek bir şey yapmadım da, yapamam da arkiler. Bu hayatımı dilediğim gibi özgür yaşıyorum ama gayet de herkes gibi birisiyim.
Karavanı ücretli bir kampta tutmak, Buna uygun bir bedel ödemek benim için en iyi seçenek. Ben bunun dışında bir şey zaten yapmıyorum arkiler. Derneklerimin etkinliklerini takip edeceğim... Kampçıdostlarımla kamplar yapacağım. Benim hayatım böyle arkiler.