Sakarya Ayyıldız ve TS Gurubu Abant kış kampında (21-23 Aralık 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasan110 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,354
Ynt: Sakarya Ayyıldız ve TS Gurubu Abant kış kampında (21-23 Aralık 2012)

Sabah kahvaltısı......

70.jpg

71.jpg

73.jpg

74.jpg

Etiketler

Sürekli kamp yapan arkadaşlar sorabilir bu nasıl kamp ? hani bunun masası,kamp koltuğu :-\ Dağcılık faaliyeti ile uğraşanların kampı bukadar olur............ Dönüş yolunda....

78.jpg

79.jpg

Ellerine sağlık Hasan'ım......Gayet güzel fotolar......Ama hep benim göbekli çıktıklarımı seçmişsin sanki......Tamamen tesadüf olduğuna inanmak istiyorum.......... ;D

tommycan' Alıntı:
Ellerine sağlık Hasan'ım......Gayet güzel fotolar......Ama hep benim göbekli çıktıklarımı seçmişsin sanki......Tamamen tesadüf olduğuna inanmak istiyorum.......... ;D

Aynaya dargınmısın..........zuhahaha....hanım bile bandanalı yüzünün az göründüğü fotolarda seni alper zannetti........

Not:Mavi polar ve üzerinde lacivert kaz tüyü kolsuz mont olan Kadir arkadaşımız ceplerinde eldivenlerini taşıdığından olduğundan daha şişman gözükmektedir.......itirazı bu yüzdendendir. ;D ;D

Hasan, yine güzel bir organizasyon yine nefis fotoğraflar, eline sağlık...

Hasan abi ellerine diline saglik. Cok guzel bir etkinlikti. Ocak'ta gorusmek uzere...

gerçekten güzel bir etkinlik olmuşa benziyor.Fotolardan birini izninizle masaüstü yapıyorum.bakar bakar iç çekerim artık. (not:ceplerdeki eldiven rasyonelleştirmesi taktire şayan :smiley: )

İyi günler
Sy Ural
Çok güzel bir kış kampı gerçekleştirmişsiniz,güzel doğa fotografları için teşekkür ederim.
Saygılar
Batuhan

hasan abi alperle karıştırdı esprini kaçırmadım buarada :smiley:

alperagat' Alıntı:
hasan abi alperle karıştırdı esprini kaçırmadım buarada :smiley:

Bandanalı yüzü pek belli olmayan bir fotoda ki Kadiri bu Alper miydi ? diye sordu. ;D Hayır Bak bu fotodaki Alper deyince baya zayıflamış dediler. :D

Sy: @ efetorunu,Sekan şen,ayhancham,Batuhan 06 Beğenileriniz için teşekkürler,Selamlar.

Not:Semtteki arkadaşlara kış kampı yaptık geldik diyerek fotoları gösterince .....Şöyle bir tepki geldi.....eeee hani masa ,kamp koltukları...vs ;D
Bu nasıl kamp yerlerde hint fakiri gibi yemek yemişsiniz ;D ;D. Bunun üzerine sayfaların birinin içinde Dağcının yapacağı kamp bu kadar olur diye yazmak zorunda kaldım.Rüzgar yaptığım anlaşılmasın ;D .Ayazı Rüzgarı arazide biz yedik ;D ;D

bir dahaki kampımızda toplu kahvaltı yapabileceğiz. 6 kişilik çadır aldım :smiley:

Presentation1.jpg

Çadır değil otağ almışsın Alper'im...... ;Dbirkaç da hürrem iyi olur......

cağatay olursa hürrem çok olur :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR